1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Future Impact

Future Impact

The time is now

Future Impact is een samenwerking tussen ORTEC, The Analytics Academy en Data Science District. Samen zijn we al meer dan twee decennia actief in het data science veld. Er is uitgebreide ervaring in data science projecten en programma’s, opleidingen, consultancy, training en coaching. Samen hebben we een traineeship ontwikkeld van top kwaliteit waarin wij het beste van onze uitgebreide en diepgaande expertise samenbrengen.

ORTEC is een van markt leidende, hightech, internationaal opererende consultancy bedrijven gespecialiseerd in data science, business analytics en operations research oplossingen. Daarbij is ORTEC de preferred supplier van vele van de Fortune 500 bedrijven over de hele wereld.

The Analytics Academy is het leidende gecertificeerde opleidingsinstituut in Nederland gespecialiseerd in geavanceerde data science programma’s. Dit initiatief is tot stand gekomen in 2015 en is een samenwerking tussen ORTEC, de universiteit van Amsterdam, Amsterdam Business School en Amsterdam Data Science. Deze samenwerking verzekert een unieke combinatie van training en coaching door experts uit het vakgebied en van academies.

Data Science District is een leverancier van totaaloplossingen op het gebied van recruitment, dat exclusief opereert binnen het Nederlandse AI en data science domein.

 

werken bij Future Impact
Logo FI

Contact

Future Impact

Thies Blokuijsen
Partner FI

Bolestein 286
1081 EC Amsterdam
Nederland

020 - 280 00 00

Future Impact

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden