1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Fincade

Fincade

Don't Grow Up, Just Grow

Waarom zou je kiezen voor een finance carrière bij Fincade?

Als je bij Fincade binnenstapt zie je een groep ambitieuze en enthousiaste mensen. Elke deur staat voor je open, iedereen is benaderbaar. We vinden het belangrijk voor elkaar open te staan, de tijd voor elkaar te nemen en elkaar te leren kennen. Niemand is een nummer. En als je met ons spreekt proef je de drive om te leren, verder te komen, te verbeteren.

Maar niet alleen op ons kantoor hebben we oog voor mensen. Ook onze klanten kunnen daar op rekenen. En als jij bij een klant aan de slag bent, geven we je daar ook persoonlijke begeleiding. Wij kijken naar jou als persoon. Wat zou jij kunnen bereiken of worden in plaats van wat je op dit moment kunt

We kunnen wel blijven schrijven over hoe we zijn, maar we hebben ook gekeken met welke vijf termen we onze bedrijfscultuur kunnen typeren, onze merkwaarden. Misschien wel zo overzichtelijk. Hieronder tref je de vijf merkwaarden aan die hieruit voort zijn gekomen. We nodigen je graag uit om ons hierop te challengen.

1. Always Hungry

Ambitie stroomt door onze aderen. Daarom trekt Fincade mensen aan die altijd beter en verder willen. De honger naar het steeds beter helpen van jou als finance professional en onze klanten, kan alleen gestild worden door te doén, niet door er constant over te praten.

2. Let’s get personal

Fincade is gebouwd op mensen. Wij zijn daarom oprecht opzoek naar een persoonlijke klik met jou en onze klanten. We werken actief aan de onderlinge banden.

3. Never, ever, stop learning

Stilstand is achteruitgang. En Fincade kijkt vooruit! Er heerst bij ons een constante honger naar kennis en leren. Niet alleen omdat de huidige markt hierom vraagt, maar omdat het gewoonweg in ons als mensen zit.

4. Let’s be honest

In een open en eerlijke cultuur ontstaat er minder snel ruis. Wij willen lekker snel kunnen schakelen en dan is er geen ruimte voor verborgen boodschappen. Daarnaast is een open cultuur een randvoorwaarde voor écht vertrouwen.

5. Freedom to grow

Vrijheid geeft ons allemaal de ruimte voor eigen inbreng en verbetering binnen Fincade en bij onze klanten. Bij ons heb je die vrijheid, het is zelfs een vereiste voor groei.

Waar je bij ons op kunt rekenen

  • Altijd op zoek naar een persoonlijke klik
  • Dé kans om een vliegende start in Finance te maken
  • Continu blijven leren, ontwikkelen en groeien

Lees hier de vacature!

werken bij Fincade

Contact

Fincade

Anne-Rose van den Brand
Recruiter

Regulierenring 10
3981 LB Bunnik
Nederland

0644740498

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden