1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij EW Facility Services

EW Facility Services

Innovatieve schoonmaak voor de ultieme gastbeleving

Werken bij EW Facility Services

Onze ambitie is helder

Wij willen het beste schoonmaakbedrijf in Nederland zijn. Met onze Hospitality Factor maken wij het verschil. Vanuit ons hospitality DNA, onze wendbaarheid én onze betrouwbaarheid maken we grote impact op de beleving van onze opdrachtgevers. Impact maken we ook met ons duurzaamheidsbeleid. Gebruikmakend van onze kracht als vooraanstaand facilitair dienstverlener streven wij heldere doelstellingen na met een positieve impact op mens, milieu en maatschappij.

Samen

Als één team maken we dit waar vanuit ons ondernemend vermogen, onze positieve energie, het plezier dat wij hebben in ons werk en het hoge kwaliteitsniveau dat we behalen. Onze medewerkers bieden we een uitgebreid opleidingsaanbod en stimuleren wij om zich zowel persoonlijk als zakelijk te blijven ontwikkelen. Zij zijn de drijvende kracht achter onze organisatie en verdienen daarom onze grootste zorg. Met Sterk in je Werk bieden wij een organisatiebreed programma waarin we alles op alles zetten om onze medewerkers gelukkig, vitaal en gezond te houden.

Ondersteund door onze unieke communicatie-app H.appy, frequente MTO’s en onze e-NPS scores kunnen we oprecht zeggen dat er bij ons trotse EW’ers werken voor wie het creëren van de ultieme gastbeleving op uw locatie het hoogst haalbare doel is.

 

werken bij EW Facility Services

Contact

EW Facility Services

Afdeling Recruitment

Sweerts de Landasstraat 27
6814 DA Arnhem
Nederland

0649389185

https://www.ew.nl/werken-bij/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden