1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Euro-Caps

Euro-Caps

Vol energie en efficiënt groeiend

Werken bij Euro Caps

Euro Caps is opgericht in 2012. Wij zijn als professionele ondernemers met een stevig track record in de FMCG-sector gaan samenwerken om een organisatie te bouwen die de beste kwaliteit single serve producten levert. Sinds de start in 2012 hebben wij constant de productielocaties uitgebreid en geoptimaliseerd. Onze doorlopende investering in technologie en mensen verzekert een betrouwbare infrastructuur en maximale schaalbaarheid voor u als opdrachtgever. Op dit moment produceren wij met meer dan 450 werknemers meer dan 3 miljoen capsules per dag in onze twee productielocaties te Rotterdam.

Opleiding

Wij besteden veel aandacht aan het opleiden van onze collega’s. Elke collega bij Euro Caps wordt in de eerste maand getraind op kennis van koffie door een van onze Coffee Roaster partners. Daarnaast zijn er doorlopend verschillende opleidingsklassen in de organisatie, ieder half jaar wordt er een nieuwe klas opgestart in samenwerking met regionale opleiders (BBL-trajecten). Ook kan iedere werknemer op individuele basis een aanvraag voor opleiding indienen bij de afdeling HR. Wil jij jezelf ook doorlopend verbeteren?

Ontwikkeling

Als jij jezelf wilt ontwikkelen dan geeft Euro Caps je de mogelijkheden om hier mee aan de slag te gaan. Je krijgt in alle opzichten de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied of daarbuiten. Als jij de capaciteiten en ambitie meebrengt naar je werk, biedt Eurocaps de ruimte. In de snelgroeiende organisatie die wij zijn ontstaan doorlopend kansen voor gedreven mensen die oplossingsgericht zijn en meedenken over resultaat. Ga jij het avontuur aan met ons?

Cultuur

Euro Caps is een organisatie waar ambitieuze mensen alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Onze collega’s zijn trots en nemen graag deel aan innovatieve projecten. Met z’n allen de schouders eronder en samen tot het beste resultaat komen staat voorop. Daarbij communiceren we helder en direct en spreken we elkaar aan op verantwoordelijkheden. Binnen de organisatie zijn mensen werkzaam uit alle verschillende culturen, mensen die trots zijn op hun werk en trots op dat van hun collega’s. Wil jij ook deel uitmaken van onze no nonsens cultuur?

werken bij Euro-Caps

Contact

Euro-Caps

Afdeling HR

Sevillaweg 49
3047 AL Rotterdam
NederlandNieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden