1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Ennatuurlijk

Ennatuurlijk

Generatie ENN; de verduurzamers van de toekomst

Werken bij Ennatuurlijk

Werken bij Ennatuurlijk vraagt een hoge mate van verantwoordelijkheid, een laagdrempelige en toegankelijke houding, informele en razendsnelle communicatie en uiteraard een hart voor duurzaamheid. Met andere woorden: ondernemend, open, samen en duurzaam. Niet voor niets zijn dat onze kernwaarden. Zo werken we met onze klanten, leveranciers en ook met jou.

Ennatuurlijk koppelt lokale producenten en ontvangers van duurzame warmte en koude aan elkaar, bijvoorbeeld door warmte te leveren via warmtenetten. Elke dag werken we met ongeveer 175 collega's aan lokale oplossingen die het verschil maken in de landelijke overgang naar duurzame warmte. En zo willen we ook met vertrouwen, speciaal op jou gerichte kansen en openheid het verschil maken in jouw carrière. Denk je dat jij en Ennatuurlijk een goede match vormen? Dan horen we graag van je. Meer weten over werken bij Ennatuurlijk? Bekijk dan de video.

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt uit de buurt, want wij koppelen lokale producenten en ontvangers van warmte aan elkaar. Bovendien is de warmte van Ennatuurlijk duurzamer dan traditioneel opgewekte warmte. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan een duurzamer Nederland.

werken bij Ennatuurlijk

Contact

Ennatuurlijk

Jill Biolek
Senior HR Adviseur

Achtseweg Zuid 153 X
5651 GW Eindhoven
Nederlandhttps://ennatuurlijk.nl/werken-bij

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden