Dirk

samen de beste willen zijn

Werken bij Dirk

Dirk is een familiebedrijf zonder poeha, wij geven een goede service tegen lage prijzen. Een goede service begint bij goed personeel, en goed personeel begint bij personeel dat het naar zijn zin heeft. Dit doen we door onze werknemers centraal te stellen. Het is ons doel dat iedereen elke dag met plezier naar zijn of haar werk gaat en dit enthousiasme overbrengt op de klanten. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk om een goede werkgever te zijn; daarom bieden wij onze werknemers het programma 'Mijn Koers' aan waarin we letten op veiligheid, gezondheid en loopbaan.

Waar staan wij voor

Dirk van den Broek is een familiebedrijf met een rijke historie. Wat in 1942 begon met een melkkar door de straten van Amsterdam is in driekwart eeuw uitgegroeid tot een van de bekendere merken in Nederland met meer dan 1.6 miljoen klanten per week bij meer dan 120 filialen. Wat Dirk zo bijzonder maakt is dat de omvang niets af doet aan de persoonlijke aandacht die we hebben voor onze klanten en medewerkers. Deze aandacht creëert onze kracht; de gezellige sfeer die klanten en medewerkers in de winkel beleven.

Duurzaam werken

Dirk biedt veel mogelijkheden om een loopbaan op te bouwen, veel van onze managers zijn intern opgeleid en voor iedere functie, van “medewerker tot manager” hebben wij praktijk- en vakopleidingen beschikbaar. Daarnaast hechten we veel waarde aan het investeren in de maatschappij. Zo konden onder andere Stichting Cliniclowns, Make a wish Nederland, Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, Stichting Alpe d’HuZes afgelopen jaar op Dirk en DekaMarkt rekenen en hechten wij veel waarde aan het actief voldoen aan de participatiewet.

Supermarktmanager Dirk

 

werken bij Dirk

Contact

Dirk

Afdeling HR

Edisonstraat 11
2171TV Sassenheim
Nederland

0252 245 642

http://www.dirk.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden