Dirk

samen de beste willen zijn

Werken bij Dirk

Bij Dirk vind je volop kansen in één van onze ruim 100 supermarkten. In een gezellige sfeer, waar hard gewerkt wordt en de klant voorop staat. Ben jij onze nieuwe collega?
Dirk is een bedrijf zonder poeha, maar met betrokken medewerkers die volop kansen krijgen. De kracht van Dirk zit in de gezellige sfeer die klanten en medewerkers in de winkel beleven.

Bij Dirk werken zo’n 12.000 mensen, dat maakt ons tot één van de grootste werkgevers van Nederland. Persoonlijke aandacht voor onze medewerkers, een prettige sfeer waarbij er hard gewerkt wordt en veel doorgroeimogelijkheden typeren Dirk. Veel van onze managers zijn bijvoorbeeld intern opgeleid.

Dirk is onderdeel van de Detailresult Groep N.V. die naast de ruim 100 supermarkten van Dirk meer dan 80 DekaMarkt-supermarkten exploiteert. Detailresult Groep NV heeft behalve twee supermarktketens ook eigen productiebedrijven, diverse distributiecentra, verscentrales en transport. Tot slot zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra en slijterijen. Kom je werken bij Dirk, dan kun je dus rekenen op een sterke werkgever en maar liefst 20.000 collega’s!

Dirk

Contact

Dirk

Afdeling HR

Edisonstraat 11
2171TV Sassenheim
Nederland

0252 245 642

http://www.dirk.nl

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden