1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij DekaMarkt

DekaMarkt

vers, vriendelijk & voordelig

Werken bij DekaMarkt

Bij DekaMarkt kan de klant rekenen op uitstekende service, een gezellige marktsfeer en verse producten. Voeg jij daar jouw klantgerichte instelling en bevlogenheid aan toe?

Over ons

Met meer dan 80 supermarkten in Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland en Friesland ben je er vast al eens geweest: de DekaMarkt. Dus heb je de marktsfeer én de heerlijke, verse producten geproefd die in de supermarkten worden gepresenteerd. Je hebt de goede service ervaren, waar we hard ons best voor doen: vanaf het moment dat de klant de winkel binnenkomt, tot de klant de deur uitgaat. Verse producten en een uitstekende service tegen een zo laag mogelijke prijs, dat staat iedere dag weer centraal!

DekaMarkt wil gewoon de beste zijn door:

  • onze kernwaarden na te leven: vers, vriendelijk & voordelig
  • naast onze klanten onze medewerkers centraal te stellen: zij bepalen de sfeer binnen de winkel en zijn de belangrijkste spil in het totale proces
  • een goede werkgever te zijn voor onze ruim 6.000 medewerkers
Werken bij DekaMarkt

Collegialiteit en samenwerken bepalen de prettige werksfeer binnen onze supermarkten. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen elke dag met plezier naar zijn of haar werk gaat zodat dit enthousiasme kan worden overgebracht op onze klanten. Een cultuur van aanpakken, hard werken en voortdurend blijven leren! Voor iedere functie, van “medewerker tot directeur”, hebben wij praktijk- en vakopleidingen beschikbaar.

Er is nog meer

DekaMarkt is onderdeel van de Detailresult Groep N.V. die naast de ruim 80 supermarkten meer dan 100 Dirk-supermarkten exploiteert. Ook de winkelformule Dirck III slijterijen behoort tot de Detailresult Groep, net als de ondersteunende organisaties van Detailresult Logistiek, Productie en Services. Kom je werken bij DekaMarkt, dan kun je dus rekenen op een sterke werkgever en maar liefst 20.000 collega’s!

DekaMarkt

Contact

DekaMarkt

afdeling HR

Olieweg 6
1951NH Velsen-Noord
Nederland

+31 (0)252 245 745

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden