1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij deFinanseurs

deFinanseurs

Interesse in veel meer dan cijfers

Werken bij deFinanseurs

Het is soms lastig uit te leggen op feestjes... maar we zijn al meer dan 40 jaar gek op cijfers en natuurlijk op de ‘eigenaren’ daarvan. Sterker nog, zij zijn in de loop van de tijd een steeds belangrijkere rol gaan spelen voor ons bedrijf. Van een klein administratiekantoor met de naam Fiege zijn we inmiddels uitgegroeid tot een totaalontzorger op fiscaal en financieel gebied met een kwalitatief hoogwaardig dienstenaanbod. Met een sterk team van 20 ervaren professionals zorgen we ervoor dat niet de cijfers zelf, maar vooral de mens erachter continue centraal staat.

Tijd voor een ander geluid

De afgelopen vier decennia is er veel veranderd binnen ons vakgebied. Neem bijvoorbeeld de steeds ingewikkeldere regelgeving in combinatie met het groeiende aantal (zelfstandige) ondernemers. Of de financiële scheidslijn tussen werk en privé die steeds vager wordt. Hoog tijd dus voor een ander soort financieel advies. Als Finanseurs willen wij jouw sparringpartner zijn. Zo heb jij altijd iemand in de buurt om op terug te vallen wanneer jij voor belangrijke (financiële) keuzes staat.

Interesse in veel meer dan cijfers

Om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen, vinden wij het belangrijk dat je een goed beeld hebt van wat wij voor je doen. Daarom is het belangrijk dat wij goed weten wat jij nodig hebt bij de invulling van jouw financiële verhaal. Kortom, door elkaar écht te leren kennen, kunnen wij onze rol als financiële sparringpartner zo goed mogelijk vervullen en daar plukken we beiden de vruchten van.

Een Finanseur weet dat geld belangrijk is, maar weet ook dat er meer nodig is om gelukkig te worden. Zijn missie is het om jou met raad en daad bij te staan zodat jij niet alleen met je verstand, maar ook met je hart de juiste financiële keuzes kunt maken. Iedere Finanseur is specialist in een vakgebied. Wij investeren in onze Finanseurs door hen te stimuleren verder te groeien in kennis en expertise via opleidingen en cursussen, want qua feitenkennis willen Finanseurs niets liever doen dan elkaar overtreffen.

Werken bij Finanseurs

Contact

deFinanseurs

Veerle Wijers
HR Manager

Tuinlaan 70
3111 AW Schiedam
Nederland

0104090966

deFinanseurs

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden