1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij De Rechtspraak

De Rechtspraak

een sleutelfunctie in het maatschappelijke leven

Werken bij de Rechtspraak

De Rechtspraak vervult een sleutelfunctie in het maatschappelijke leven. Burgers, bedrijven, overheden: iedereen kan bij een conflict rekenen op een rechtvaardig, deskundig, en onafhankelijk oordeel. Daarvoor hebben we rechters en raadsheren nodig, natuurlijk. Maar ook gerechtsambtenaren: mensen die het proces in goede banen leiden. Die juridische ondersteuning bieden, bijvoorbeeld. Mensen die onderzoek doen naar de ontwikkelingen binnen de Rechtspraak, mensen die zorgen dat de rechtbank beveiligd is, die zorgen voor een goed beveiligde ICT-omgeving of dat er heldere communicatie is met de rechtzoekenden.

Over Spir-it

Waar gaan we voor?
De wereld van de Rechtspraak ziet er totaal anders uit dan enkele decennia geleden. De samenleving heeft in toenemende mate behoefte aan efficiënte informatie-uitwisseling met de Rechtspraak. Transparantie, informatie-uitwisseling, betrouwbaarheid en deskundigheid zijn vanzelfsprekend geworden. Een optimale en vitale ICT-ondersteuning is hierbij onmisbaar. Spir-it begrijpt dat als geen ander. Wij weten hoe belangrijk ICT voor de professionals van de Rechtspraak is. En hier gedragen wij ons naar. Met onze kennis, ervaring en inzet zorgen wij ervoor dat ICT werkt en bijdraagt aan een vitale Rechtspraak in Nederland.

Waar staan we voor?
Spir-it is de ICT-dienstverlener voor de Rechtspraak, heeft goede kennis van de Rechtspraak en haar werkprocessen en biedt ICT-gebaseerde oplossingen. Het ontzorgen en het vergroten van de effectiviteit doen we door een vitale en optimale ICT-dienstverlening. Het dienstenportfolio van spir-it ontwikkelt zich en voorziet in de actuele behoefte van en (toekomstige) mogelijkheden voor de Rechtspraak, waarbij de kwaliteit en prijs concurrerend zijn.

Onze ambitie
Wij dragen voor een belangrijk deel bij aan de vitaliteit van een onderdeel (ICT) van de Rechtspraak. Daarmee ontzorgen wij de Rechtspraak en vergroten wij de effectiviteit ervan.

werken bij De Rechtspraak

Contact

De Rechtspraak

Afdeling Personeelszaken

Uniceflaan 1
3527 WX Utrecht
Nederlandderechtspraak.heeft-vacatures.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden