1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij De Nieuwe Voorhoede

De Nieuwe Voorhoede

Verlaat de gebaande paden

Werken bij de Nieuwe Voorhoede

De Nieuwe Voorhoede is een 2-jarig programma waarbij jong, aanstormend talent werkt aan ruimtelijk economische vraagstukken. Bij De Nieuwe Voorhoede ben jij je eigen baas; je sluit als zelfstandig ondernemer aan bij De Nieuwe Voorhoede.

Jij brengt vernieuwing

Ondernemende talenten van De Nieuwe Voorhoede gaan telkens 6 maanden aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, zoals overheden, adviesbureaus, ontwikkelaars en bouwbedrijven. Ze werken daar aan uitdagende projecten rond gebiedsvernieuwing of opgaven binnen de energietransitie. Met een frisse blik helpen zij de ‘gevestigde orde’ vooruit. Ze leveren verrassende inzichten en zorgen met een ondernemende houding dat opdrachtgevers op een andere manier met ruimtelijk economische vraagstukken omgaan. 

Goed vooruitzicht

De Nieuwe Voorhoede biedt talenten de mogelijkheid om, naast de praktijkervaring die zij opdoen bij opdrachtgevers, zich te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.  Hiervoor is een ontwikkelprogramma ingericht; een intensief en interactief trainingsprogramma dat in aanvulling op de praktijkervaring verrijking biedt in talentontwikkeling. De focus bij dit ontwikkelprogramma ligt op persoonlijk leiderschap, communicatie en samenwerking. 

Op www.denieuwevoorhoede.nl vind je meer informatie.

De Nieuwe Voorhoede is een initiatief van Over Morgen. Over Morgen is een middelgroot adviesbureau in de ruimtelijke ontwikkeling. Over Morgen werkt op een doortastende, verbindende en gedurfde manier aan een mooie en prettige leefomgeving. Hierin adviseren wij onze opdrachtgevers binnen de domeinen gebiedsvernieuwing en energietransitie. De ruimtelijke ontwikkeling zit vol met nieuwe uitdagingen, de wereld is veranderd. Met passie gaan wij die uitdagingen aan.

De Nieuwe Voorhoede wil jong talent faciliteren in ondernemerschap en persoonlijk leiderschap. Wij geloven dat dit de beste manier is waarop jij je kan ontwikkelen. 

werken bij De Nieuwe Voorhoede

Contact

De Nieuwe Voorhoede

Astrid Benders

Argonstraat 28
6718WT Ede
Nederland

0681169054

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden