1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij De Lage Landen

De Lage Landen

Athlon Car Lease

Werken bij De Lage Landen

Wij zijn De Lage Landen, een wereldwijde aanbieder van financieringsoplossingen zoals vendor finance, (car)leasing en factoring voor bedrijven. Met 5.000 professionele medewerkers helpen we onze klanten een groter marktaandeel verwerven, hun winstgevendheid vergroten en strategische doelen behalen. En dat doen we in meer dan 38 landen in Europa, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Azië en Australië. We zijn een volle dochteronderneming van de Rabobank Groep.

Ons bedrijfsonderdeel Financial (De Lage Landen) & Mobility Solutions (Athlon Car Lease) gaat tot het uiterste voor onze klanten. Het is voor ons een uitdaging om elke dag de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Om elke dag toegevoegde waarde te bieden.

Over Athlon Car Lease

Wij hebben als primaire doel de mobiliteit van onze klanten te verzorgen. Met ruim 120.000 auto’s zijn we weliswaar marktleider op het gebied van autoleasing in Nederland, maar kijken we ook verder. Athlon Car Lease ontplooit al jarenlang allerlei tijdsbesparende en duurzame initiatieven op het gebied van mobiliteit en efficiënte alternatieven voor autogebruik. In de toekomst zal Athlon Car Lease de ontwikkeling van dit soort slimme producten en diensten alleen nog maar intensiveren.

Marktleider in autoleasing en duurzame mobiliteitsoplossingen word je niet zomaar. Dat danken we aan onze mensen. Ruim 500 toegewijde medewerkers zetten zich iedere dag in voor optimale klanttevredenheid, groei en continuïteit. Een sterk team, maar vooral ook een leuk team waarin openheid en collegialiteit de informele sfeer bepalen. Uiteraard zijn we een commercieel bedrijf waar hard gewerkt wordt in een professionele werkomgeving. Maar ook een betrokken bedrijf waar we op plezierige en persoonlijke wijze met elkaar omgaan. Zo bouwen we ook intern aan langlopende relaties die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen.

Welbewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ontwikkelden we het Duurzaam Mobiliteitsplan. Hiermee ondersteunen we medewerkers en klanten om te kiezen voor de beste mobiliteitsoplossing voor dat moment. Daarbij geven we zelf het goede voorbeeld: met ons Move Your World concept zetten we belangrijke stappen op weg naar Het Nieuwe Werken. Medewerkers zijn vrij om zelf een keuze te maken waar en wanneer zij willen werken. Het is een verandering van cultuur waarin aandacht is voor meer verantwoordelijkheid en andere manieren van samenwerken.

Onze ambitie is om de meest klantgerichte leasemaatschappij van Nederland te zijn. Hoe staat het met jouw ambitie? Kom jij ons team nóg sterker maken?

werken bij De Lage Landen

Contact

De Lage Landen

Afdeling Recruitment

Vestdijk 51
5600 AR Eindhoven
NederlandNieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden