1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij De Alliantie

De Alliantie

Hart voor wonen

Werken bij de Alliantie

Wie we zijn
Een plek waar je je thuis voelt, die bijdraagt aan kwaliteit van leven, daar werken wij elke dag aan! Als woningcorporatie bieden we betaalbare huizen voor mensen met een laag en middeninkomen. We verhuren, onderhouden en ontwikkelen – op een duurzame manier, zonder de aarde en haar natuurlijke bronnen uit te putten.

Onze huurders
Ongeveer 90 % van ons woningaanbod is sociale huur, bestemd voor huurders met een bescheiden inkomen. Ook kwetsbare groepen in onze samenleving – zoals mensen met een beperking, ex-daklozen, of statushouders – helpen we aan een huis.

We zorgen voor betaalbare huren en houden rekening met het inkomen van de huurders. Onze bewonerscommissies en huurdersorganisaties adviseren ons over betaalbaarheid, onderhoud en leefbaarheid. We verbeteren voortdurend onze dienstverlening én denken mee met onze huurders. Zo regelen zij steeds meer zelf online via Mijn Alliantie.

Wonen nu en in de toekomst
Zoveel mogelijk huurders een passende woning bieden, dat is onze uitdaging. In ons werkgebied zijn lange wachtlijsten, daarom bouwen we extra woningen en stimuleren we doorstroming.

We zorgen voor veilige, comfortabele woningen, voor isolatie en energiebesparing. Met meer dan 50.000 woningen kunnen we écht het verschil maken! Samen met onze partners werken we aan slimme oplossingen om onze doelen te halen: voldoende passende woningen en onze woningvoorraad CO2-neutraal vóór 2050.

Ons werkgebied
Onze woningen bevinden zich in een groot, aaneengesloten gebied. De regio’s Amsterdam, Almere en Hilversum vallen binnen ons kernwerkgebied ‘metropoolregio Amsterdam’. Daarnaast zijn we actief in de regio Amersfoort/Noord-Veluwe/Zeewolde.

werken bij de alliantie

Contact

De Alliantie

HR afdeling

Jan van der Heijdenstraat 36
1221 EJ Hilversum
Nederlandhttps://www.de-alliantie.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden