1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Corporaties in Beweging

Corporaties in Beweging

Durf jij de uitdaging aan?

Corporaties in beweging

De woningcorporaties Woonbron, Ressort Wonen, WVH, Wonen Midden-Delfland, MaasWonen, Vidomes, Havensteder, SOR, Patrimonium Barendrecht, Wooncompas, Maasdelta, Wooninvest, Trivire, Rondom Wonen, Woonplus Schiedam, Wonen Wateringen, 3B wonen, Woningstichting Samenwerking, Waterweg Wonen, De Goede Woning en de organisaties, KWH, SVH en Maaskoepel, werken samen in Corporaties in Beweging. Het initiatief heeft als doel om medewerkers de mogelijkheid te geven om zelf regie te nemen over hun loopbaan in een snel veranderende arbeidsmarkt.

Dat klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Het vraagt van iedereen een open, ondersteunende en enthousiaste houding waarin ruimte wordt genomen en geboden om in beweging te komen. Om werk te vinden dat aansluit bij iemands passie en kracht. Werk dat bij je past en waarin talenten optimaal worden ingezet, geeft energie en zorgt ervoor dat ook je nog lang inzetbaar bent.

We richten ons op drie hoofdlijnen: bewustzijnsvergroting, ontwikkeling van vaardigheden en matching. Op deze website vind je veel informatie, die jou wellicht verder kan helpen.

 

Werken bij Corporaties in Beweging

Contact

Corporaties in Beweging

Mirella van den Hooven
Programmamanager Corpo Connect ZhZ

-
3011VH -
Nederland



http://www.corporatiesinbeweging.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden