1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Carrousel B.V.

Carrousel B.V.

Roulerend leren & werken in de ondergrondse infra

Werken bij de WarmteCarrousel

De WarmteCarrousel is een tweejarig traineeship voor young professionals met een afgeronde technische opleiding en maximaal twee jaar werkervaring. Wij willen toekomstige professionals op een unieke manier kennis laten maken met het werkveld in combinatie met een mooi dienstverband van twee jaar.

Gedurende het traineeship krijg je een arbeidsovereenkomst voor twee jaar bij de Carrousel B.V. mét baangarantie. In deze periode ben je werkzaam bij een ingenieursbureau, een aannemer en een energiebedrijf. Na afloop van het traineeship mag je kiezen wie van de drie je nieuwe werkgever wordt. Je volgt diverse cursussen en trainingen, zowel intern als extern en zowel vakinhoudelijk als gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je een (externe) coach aangewezen om je ondersteunen in je eigen leerproces begeleiden bij de keuze die je straks gaat maken ten aanzien van je vaste werkgever.

Kortom: één traineeship waarin je werkzaam bent bij drie verschillende werkgevers uit de warmte keten, zodat je alle aspecten van het werkveld ervaart.

Energietransitie

Het doel van de energietransitie is dat Nederland overstapt van fossiele energie zoals kolen, gas en olie naar duurzame, hernieuwbare bronnen zoals wind, bio-energie, zon en aardwarmte. De gaskraan gaat dicht en de kolencentrales gaan op slot. Vervoer moet groen worden, gebouwen energieneutraal en machines schoon. Dat betekent dat we Nederland de komende jaren op een nieuwe manier gaan verwarmen en we afscheid nemen van aardgas in woningen, kantoren en industriële panden. De transitie naar een aardgasvrije omgeving is complex, uitdagend en nog verre van voltooid. Dus waar wachten we nog op?!

Werken bij de WarmteCarrousel

Contact

Carrousel B.V.

Linda Berkhof
Manager

Vasteland
3011 BN Rotterdam
Nederland

0647720646

http://www.warmtecarrousel.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden