1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Caesar Groep

Caesar Groep

Aan onze tafel is altijd plek. Dus, schuif jij ook aan?

Werken bij Caesar Groep

De Caesar Groep is een volwassen ICT- dienstverlener (opgericht in 1993) die opdrachtgevers in Nederland bedient met onder andere detachering, technologisch advies, projecten en beheer. Caesar heeft 150 eigen ICT-professionals in dienst en daarnaast een flexibele schil aan ingehuurde externe ICT-professionals.  

Als waardengedreven organisatie, waarbij we al meer dan 25 jaar er vanuit gaan dat onze medewerkers het verschil maken, wordt het steeds belangrijker ICT-systemen te maken met een menselijke maat.  

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we met onze drie pijlers, die de basis vormen van onze strategie, zorgen dat we het verschil kunnen blijven maken in de markten waar we ons bevinden.  

Om te beginnen met een van onze waarden: een doelgerichte en harmonieuze samenwerking. Daarmee willen we op basis van ritme, plezier en beleving niet alleen onze klantdoelen maar ook onze persoonlijke ambities en de team- en organisatiedoelen op een optimale manier bereiken. 

Als tweede geven we extra aandacht aan persoonlijke- en teamontwikkeling. We leggen daarmee de basis waarmee iedere werknemer het beste uit zichzelf en zijn of haar team kan halen.  

Ten slotte ontwikkelen we een Caesariaanse werkwijze – of liever gezegd speelwijze – waarmee we herkenbaar zijn in de markt en effectiever in onze dienstverlening, met als doel een toenemende tevredenheid bij onze relaties. 

 

 

Werken bij Caesar

Medewerker aan het woord

Contact

Caesar Groep

Afdeling Recruitment

Janssoniuslaan 80
3528 AJ Utrecht
Nederland

(0)88 240 42 00

https://werkenbij.caesar.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden