1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Bursar Society

Bursar Society

Werken bij Bursar Society

Alles begint bij goed onderwijs. Het is het fundament van onze toekomst. Hier maken de mensen die zich met trots onderwijzer noemen het verschil, in interactie met de nieuwe generaties. Daarom zijn het deze mensen voor wie wij alles in werking zetten zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: lesgeven. En zo maken wij, vanuit een gedeelde passie, de sector elke dag een stukje mooier

Het Bursar Society Traineeship Onderwijsmanagement

Bursar Society organiseert hét traineeship voor onderwijsmanagement in Nederland. Een traineeship speciaal voor starters die het onderwijs vanuit hun eigen vakgebied willen en kunnen professionaliseren. Gedurende het éénjarige traineeship word je opgeleid om een belangrijke positie in de onderwijsorganisatie zelf te gaan bekleden, bijvoorbeeld als HR-adviseur, communicatieadviseur, bestuurssecretaris, business controller of projectleider.

Wij doen dit vanuit onze missie het onderwijs te versterken en vernieuwen met jonge talenten. Naast de focus op jouw eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling staat het traineeship daarom in het teken van het onderwijs. Je leert zo de volledige bedrijfsvoering binnen het onderwijs van binnenuit kennen én krijgt de benodigde handvatten om een positieve impact te kunnen maken op het onderwijs van de toekomst.

Werken bij Bursar Society

Contact

Bursar Society

Sanne van der Spoel
Operationeel Manager

Niels Bohrweg 121
3542AK Utrecht
Nederland

0613920754

https://www.bursar.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden