1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij B&S B.V.

B&S B.V.

Expertise in niche markets

Werken bij B&S

Wij zijn het best bewaarde geheim van Nederland. Bijna niemand kent ons, maar ondertussen verzetten we bergen.

Maak kennis met dé internationale handelsorganisatie, de duty free sector en een wereldwijd handelsterrein. Met 150 jaar ervaring kunnen we wel zeggen dat we gespecialiseerd zijn in fast-moving consumer goods. Wil jij ook gaan werken voor één van de belangrijkste business partners van bedrijven zoals Bol.com, Amazon, Etos, Het Rode Kruis, Shell, KLM, Verenigde Naties, Holland America Line & Disney Cruises?


Traineeship bij B&S

B&S is op zoek naar nieuwe talenten om ons verdere succes naar een hoger plan te tillen. We willen investeren in onze mensen én groei zodat iedereen binnen B&S het maximale uit zichzelf kan halen. Daarom geeft B&S starters dé kans om een plekje te veroveren in ons felbegeerde traineeprogramma!

Ga jij het verschil maken bij ons? En wil jij op zakelijk en persoonlijk vlak groeien? Als leidende speler in onze industrie willen wij onze positie als internationale groothandelaar en distribiteur behouden én uitbreiden. Hier hebben we de B&S Academy voor opgericht. De Academy is een onderdeel van jouw traineeship. Dit duurt zeven maanden en is helemaal gericht op jouw ontwikkeling en voorkeur. Onze professionals brengen jou tijdens je traineeship alle fijne kneepjes van het vak toe. Daarna draai je volop mee in onze organisatie en ben jij een echte B&S master, dat weten wij zeker!

werken bij B&S B.V.

Contact

B&S B.V.

afdeling Personeelszaken
HR

Rijksstraatweg 7
3316 EE Dordrecht
Nederland

0000000000

http://www.bs-gg.com

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden