1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij BINX Smartility

BINX Smartility

De slimste manier om te bouwen.

Werken bij BINX Smartility

BINX Smartility is de gloednieuwe naam voor het gezamenlijke bedrijf van twee bewezen ondernemingen. Beide bedrijven hebben enkele jaren geleden al besloten om samen te werken en een gezamenlijk bedrijf op te zetten die zich speciaal richt op geïntegreerde contracten waarbij zij verantwoordelijk zijn voor zowel het ontwerp, de realisatie en het onderhoud. Gezien het succes van de afgelopen periode was het nu tijd voor de volgende stap; een nieuwe naam en eigentijdse uitstraling die past binnen de competenties en ambities van het bedrijf: BINX Smartility.

BINX Smartility ontwerpt, realiseert én onderhoudt multifunctionele accommodaties en creëert innovatieve huisvesting in de utilitaire markt. BINX Smartility realiseert niet alleen een gebouw, maar tastbare prestaties die gedurende een vastgestelde looptijd gegarandeerd en aantoonbaar zijn. Oftewel dóen waarvoor ze ontwikkeld zijn. BINX Smartility dát werkt!

BINX Smartility en WAM&VanDuren hebben een mooi gevulde orderportefeuille en aansprekende projecten die uitgevoerd worden zijn onder andere de nieuwbouw van het Focus Filmtheater in Arnhem en de Transformatie van de Lochal in Tilburg. Er komen veel prachtige opdrachten aan…. Je bent dus gewaarschuwd als je deze uitdaging aangaat!

Kijk voor meer informatie over BINX Smartility op: www.bi-smart.nl.

werken bij BINX Smartility

Contact

BINX Smartility

Afdeling Recruitment

Bolwerk 2
7141 JM Groenlo
Nederland

053 - 480 35 50

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden