1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Bilfinger Industrial Services

Bilfinger Industrial Services

Werken bij Bilfinger

In de markt is Bilfinger Industrial Services bekend om haar kennis, ervaring en vakmanschap in tal van disciplines. We zijn trots op onze goede reputatie en de duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers. Niet voor niets investeren we bewust in het waarborgen van die kennis en het doorgeven ervan aan nieuwe, jonge collega's.

Bilfinger Industrial Services biedt alle kansen om in de dynamische praktijk van de industriële dienstverlening een mooi vak te leren. We onderhouden goede contacten met tal van scholen en opleidingen in de regio en verzorgen regelmatig gastcolleges om studenten te laten kennismaken met onze business. Serviceverlening, veiligheid en kwaliteit zijn de pijlers van onze bedrijfsvoering. We houden van aanpakken en gaan voor resultaat.

Binnen ons bedrijf heerst een open en informele cultuur met korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit. We investeren in nieuwe ontwikkelingen en slimme technieken, om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer en een grote mate van collegialiteit en samenwerking.

Werken bij Bilfinger Industrial Services

Contact

Bilfinger Industrial Services

Afdeling Personeelszaken
HR Business Partner

Waalhaven Oostzijde 123
3087 BM Rotterdam
Nederlandhttps://www.is-bnl.bilfinger.com/werken-bij/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden