1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Bewegin

Bewegin

Talent bevrijden

Werken bij Bewegin

Ons verhaal 
Een wereld waarin we allemaal Talent Bevrijden. Dat is de missie van Bewegin. Een wereld zonder burn-outs, waarin we allemaal onszelf ontwikkelen en allemaal floreren. Iedere professional en elke organisatie. Een wereld waarin grootse ambities alle ruimte krijgen. En plezier en resultaat hand in hand gaan. 

Dit is de wereld van onze missie: Talent Bevrijden.  

En wij zijn Bewegin, een ontwikkelorganisatie pur sang, die ambitieuze starters en organisaties in de publieke sector elkaar laat versterken. Dagelijks zetten we stappen om onze groeiende community nóg meer te laten bruisen. 

Talent Bevrijden is dé manier om met heel veel plezier tot steeds mooiere resultaten te komen. Steeds een stap verder te zetten en te ontdekken wat jij of jouw team voor elkaar kan krijgen. Dit is ons avontuur – en ook dat van jou. Doe jij mee? 

Wat wij doen 
De wereld waarin we leven verandert pijlsnel. En dat vergt nogal wat. Van iedere professional, van elke organisatie – van onze hele samenleving. Bewegin is opgericht om een bijdrage te leveren. Dat begon met die ene observatie: dat organisaties vaak worstelen met de noodzaak om in ontwikkeling te komen. Meebewegen met de wereld om je heen is dan ook een van de moeilijkste dingen die er is. 

Ontwikkelen is een superkracht! Onze visie: leg de link met talent, dat waar de wereld van overstroomt – het zit in ieder van ons en in elke organisatie. Dan kunnen individu en organisatie elkaar versterken. En dan ga je vooruit. Met deze visie zijn we in 2017 gestart. Sindsdien zetten we ons eigen talent op steeds meer manieren in om het talent van organisaties en professionals te bevrijden. En we zijn nog lang niet klaar. 

Wat jij kunt verwachten 
Kies je voor Bewegin, dan kies je voor een stevig fundament onder jouw loopbaan. Samen gaan we aan de slag met jouw talentbevrijding. En zorgen we dat jij je pijlsnel ontwikkelt. 

Naast een uitdagende veranderopdracht in de publieke sector word je intensief begeleid door je talentregisseur. Je volgt onze trainingen en wordt onderdeel van een hechte community talenten. Dat betekent: oneindig veel sparren en oneindig veel lol maken met elkaar. En dat werkt hoor! 

Dus sta jij aan het begin van je loopbaan? Dan is ons vernieuwende traineeship dé kickstart die je zoekt.  

Beter kom je in Bewegin! 

Dit zeggen onze talenten 

Pim Saämena 

‘Je zit meteen in de rol van consultant. Schakelen tussen verschillende perspectieven, het verbinden van mensen in de organisatie, het op gang brengen van verbetering. Het komt er allemaal bij kijken.’ 

Pien Groenendijk – oud-talent 

‘Na Bewegin ben ik doorgestroomd naar een mooie rol bij de opdrachtgever. Bewegin is legendarisch en dat meen ik echt. Bewegin is de beste investering in jezelf, je persoonlijke ontwikkeling en je carrière.’ 

Ruben van de Koppel 

'Bewegin stimuleert alle talenten om elkaar op te zoeken en in contact te blijven. Hierdoor zijn we een hecht team van jonge starters die het samen leuk hebben en er voor elkaar zijn.' 

Karlijn Ratelband 

‘De begeleiding die Bewegin biedt is ontzettend compleet en super fijn. 
Vanaf moment één ben ik in het diepe gedoken en me in hoog tempo gaan ontwikkelen, samen met mijn talentregisseur.’ 

Julia Schultz

‘Het voelt heel goed om meteen verantwoordelijkheid te krijgen en uitgedaagd te worden, terwijl je ook intensief aan je persoonlijke ontwikkeling werkt.’ 

werken bij Bewegin

Contact

Bewegin

Caroline Schuurman
Talentwerver

Vondellaan 36
3521 GH Utrecht
Nederland

0683987091

Bewegin

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden