1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Bayards Aluminium Constructies

Bayards Aluminium Constructies

We've got the tools. Have you got the skills?

Werken bij Bayards Aluminium Constructies

Bayards Aluminium Constructies B.V. is  een van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld op het gebied van het engineeren, ontwerpen, produceren en installeren van complexe aluminium constructies. We hebben wereldwijd ruim 15 locaties en zijn actief in diverse sectoren waaronder de civiele bouw, luxe jachtbouw, (wind)energie en Defensie. Tevens zijn we betrokken bij projecten gerelateerd aan transport, architectuur en de hightech industrie.

Bayards is een pionier in de markt wat betreft het ontwikkelen van gewichtsbesparende en onderhoudsvrije constructies. Omdat we met aluminium werken, is alles daarnaast nog eens extreem duurzaam en milieuvriendelijk.

Alle producten zijn op maat gemaakt en met eigen ontworpen profielen geconstrueerd. Daarbij bouwen we altijd volgens de laatste internationale regelgeving en hoogste kwaliteitsstandaarden, waaronder ISO 9001:2008 en AQAP2120-2.  

Met ruim een halve eeuw aan ervaring op het gebied van kwalitatief hoogstaande aluminium constructies hebben we inmiddels een indrukwekkend portfolio met projecten en klanten over de hele wereld opgebouwd. 

werken bij Bayards Aluminium Constructies

Contact

Bayards Aluminium Constructies

Wesley Eggens
Resource Coördinator

Veerweg 2
2957 CP Nieuw-Lekkerland
Nederland

0343476366

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden