1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Bayards

Bayards

We've got the tools. Have you got the skills?

Werken bij Bayards Aluminium Constructies

Of het nu het ontwerpen, engineeren, produceren of installeren van een aluminium helideck betreft, een aluminium opbouw voor een superjacht of high-tech verkenningsvoertuigen voor Defensie betreft: Bayards doet het allemaal.

Tegenwoordig hebben we grote productie locaties in Nieuw-Lekkerland, Dintelmond, en IJsselmonde waar ons ervaren team dagelijks werkt aan hoogwaardige oplossingen in aluminium. Ons moderne machinepark en ervaren vakmensen gecombineerd met verschillende kantoren over de hele wereld is wat ons de perfecte partner maakt voor complexe aluminium constructie in elke industrie, waar ook ter wereld. 

Bayards staat voor de kernwaarden teamgeest, vakmanschap, passie, kwaliteit, betrouwbaarheid en grensverleggend en we integreren deze waarden in ons dagelijks werk. We zijn trots op de prachtige producten die we maken, maar nog trotser op de mensen die dit mogelijk maken en zich elke dag weer voor de volle 100% inzetten om Bayards een groot succes te maken. En deze mensen, of zoals we het zelf graag noemen, de Bayards familie, is wat Bayards, Bayards maakt.

Werken bij Bayards

Contact

Bayards

Amanda Mackintosh
HR-Manager

Mannesmannweg 5
4794 SL Heijningen
Nederland

0184-683000

https://workatbayards.com/nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden