1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Baston Wonen

Baston Wonen

Werken bij Baston Wonen

Baston Wonen is met ongeveer 4.000 woningen de grootste maatschappelijke verhuurder in de gemeente Zevenaar. De organisatie gelooft in de kracht van lokale samenwerking en ziet zichzelf als een lokale partij met een lokale opgave.

Baston Wonen levert sociale huurwoningen van een basiskwaliteit in een prettige leefomgeving voor hen die door inkomen, gezondheid of maatschappelijke positie niet zelf in hun huisvesting kunnen voorzien. Baston Wonen realiseert de doelstellingen samen met huurders en samenwerkingspartners.

Persoonlijk leiderschap van medewerkers wordt gestimuleerd. Medewerkers krijgen daarmee kansen om zich in hun loopbaan en persoonlijk te ontwikkelen en ontplooien. De andere kant is dat van medewerkers wordt verwacht dat ze zich ontwikkelen als dat nodig is. Zo geven we vorm aan goed werkgeverschap dat perspectief biedt aan de medewerkers en Baston Wonen.

Onze missie; wat we willen waarmaken!
Baston Wonen levert sociale huurwoningen van een basiskwaliteit in een prettige leefomgeving. We werken in de gemeente Zevenaar voor hen die door inkomen, gezondheid of maatschappelijke positie niet zelf in hun huisvesting kunnen voorzien. We realiseren onze doelstellingen samen met huurders en samenwerkingspartners.

werken bij Baston Wonen

Contact

Baston Wonen

Afdeling HR

Mercurion 20
6903 PZ Zevenaar
Nederlandhttps://www.baston.nl/over-ons/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden