1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Balance

Balance

Werken bij Balance

Waarom het interessant is om juist bij Balance een traineeship te volgen? Omdat wij een snel groeiend bureau zijn voor advies en interim dienstverlening met een groot netwerk in de fysieke leefomgeving. Dat betekent dat je afwisseling en veelzijdigheid krijgt in je werk: je schakelt steeds tussen opdrachtgevers, werkt aan uitdagende maatschappelijke vraagstukken, verandert organisatieculturen en implementeert innovaties. Zo ontwikkel jij je razendsnel.

De mensen

Je komt te werken in een team van consultants die een aantal belangrijke kenmerken gemeen hebben: ze zijn inhoudelijk scherp, houden van dynamiek, zijn kritisch, opbouwend, flexibel, hebben een bovengemiddeld inlevingsvermogen en zijn communicatief vaardig.

Wat we doen

Hoe soepeler een proces verloopt, hoe sneller en beter het resultaat. Onze opdrachtgevers verwachten van onze consultants expertise op het gebied van bijvoorbeeld projectmanagement, strategisch advies en beheersing van risico’s en kansen. Onze toegevoegde waarde is dat we steeds nieuwe inzichten meebrengen en delen, met daarbij een open blik op innovatie en duurzaamheid.

Voor wie

We werken samen met opdrachtgevers zoals gemeenten, provincies, waterschappen, ministeries, Rijkswaterstaat, TenneT, en aannemers. Zij managen complexe projecten waar de regering, een provincie, journalisten, gemeentes of burgers kritisch op toe- én naar uitzien: de bouw van een duurzame woonwijk, de aanleg van een hoogspanningsnetwerk, de uitbreiding van een snelweg of de versterking van een dijk.

werken bij Balance

Contact

Balance

Els Beukers
projectleider Traineeship

Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam
Nederland

0641862086

http://www.balance.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden