Baas

Zonder mensen geen Baas

Werken bij Baas

Onze bijna 600 vakmensen werken hard om duizenden mensen, bedrijven(terreinen) en wijken te voorzien van energie, water en data. Als echte Baas zorg je voor een veilige werkomgeving, toon je meesterschap en lef, ben je menselijk en werk je oprecht. Wij zijn trots op onze medewerkers!

Zonder mensen geen Baas

Onze identiteit – van zowel de medewerkers als het bedrijf – geven we vorm door onze kernwaarden. Daarbinnen stelt Baas altijd de mensen centraal en staat veilig op één. We streven naar een veilige werkomgeving voor onze mensen én onze omgeving. Hoe? Met oog voor de praktische kant van veiligheid, maar ook door zorg te dragen voor een veilig werkklimaat, waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is niet alleen eerlijk – maar zo halen we het beste uit ieder project. Zonder mensen geen Baas. 

Onze kernwaarden stellen ons in staat om zorgvuldig te werken en onze kwaliteit hoog te houden. We ontwikkelen en leren continu en zijn bij de tijd; Baas levert meesterschap. We hebben het lef om te experimenten en mensen de ruimte te geven. Daarmee zorgen we voor constante vernieuwing. Wij zijn – naar elkaar en onze opdrachtgevers – oprecht in wat we wel én niet kunnen doen. Dat betekent dat we altijd het eerlijke verhaal vertellen en staan voor wat we zeggen.

Onze Bazen voelen eigenaarschap. En ze zijn trots op het werk door het mandaat en vertrouwen om zelf keuzes te maken. Deze verantwoordelijkheid is essentieel voor het succes van onze opdrachtgevers. 

werken bij Baas BV

Contact

Baas

Lisette Beute
Recruiter

Essebaan 71
2908 LJ Capelle aan den IJssel
Nederland

06-8267 3834

https://werkenbijbaas.nl/home-werkenbij

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden