1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Ardagh Group

Ardagh Group

Samenwerken, Vertrouwen & Uitblinken

Werken bij Ardagh Group

Ardagh heeft het totale proces van grondstoffen tot eindproduct grotendeels geautomatiseerd. Er wordt continu geïnvesteerd in verbetering van de uiterst complexe, technologisch zeer geavanceerde installaties. Maar zeker zo belangrijk is dat er bij Ardagh ook voortdurend geïnvesteerd wordt in mensen. Ardagh draagt continue zorg voor opleiding en training, zodat de laatste technologische ontwikkelingen op de voet kunnen worden gevolgd. Ardagh investeert voortdurend in de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve glas- en metaalverpakkingen en heeft hiermee de afgelopen 10 jaar al meer dan 70 internationale prijzen gewonnen.

Bij Ardagh vinden we dat je alleen met mensen je doelstellingen kunt realiseren. Gebouwen, machines, automatisering, hoe geavanceerd ook, zijn zonder goede mensen niet productief. Daarom staan de volgende 3 kernwaarden hoog in het vaandel: Samenwerken, Vertrouwen & Uitblinken.

Bij Ardagh Group kiezen we bewust voor werken en leren. Juist vanwege onze specialistische technologie investeren wij veel tijd en geld in het opleiden van onze medewerkers. Zo zorgen wij er onder meer voor dat onze operators een diploma behalen dat is toegespitst op ons productieproces en faciliteren wij bredere opleidingen zoals MTS, HTS of VAPRO afhankelijk van potentie en motivatie.

Onze opleidingsprogramma’s zijn helder en worden per functie uitgewerkt waardoor je zelf je carrière kunt vormgeven. Naast vakinhoudelijke opleidingen zijn er mogelijkheden voor talrijke aanvullende opleidingen, zowel ‘theoretisch’ als door ‘training on the job’. Wij stimuleren dat al onze medewerkers voortdurend leren en werken. Het is dus logisch dat al onze medewerkers behoren tot de beste in hun vakgebied en daar werken we graag aan mee.

Kortom, werken bij Ardagh Group is een juiste mix van werken en leren tegelijk!

werken bij Ardagh Group

Contact

Ardagh Group

Afdeling Recruitment

Postbus 90
4780 AB Moerdijk
Nederland

0168 39 27 00

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden