1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Ahold Delhaize
  4. Ahold Delhaize carrière informatie

Ahold Delhaize

Play your part in an exciting new chapter
Wie zoeken wij?

Mensen die kansen zien en ze realiseren

Bij Albert Heijn zijn we altijd op zoek naar medewerkers die innovatieve ideeën hebben, beslissingen durven nemen én grenzen verleggen. Zie jij kansen en kun je die realiseren? En beschik je over een aantal jaren (leidinggevende) werkervaring? Dan is een carrière bij Albert Heijn echt iets voor jou.

 

 

Waarom kiezen starters voor ons?

Werken bij Albert Heijn betekent verantwoordelijkheid dragen binnen een moderne en dynamische retailorganisatie. Met ruim 900 winkels en vijf distributiecentra zijn we de grootste van Nederland. Maar belangrijker nog: we willen ook de allerbeste zijn. Die ambitie creëert veel kansen voor jou. Denk bijvoorbeeld aan het runnen van je eigen supermarkt met 50 tot 200 medewerkers en een miljoenenomzet. Of een functie op ons hoofdkantoor in Zaandam bij Finance, Real Estate & Construction, Online, Human Resources, Merchandising & Sourcing, IT of Business Services. Wil jij echt het verschil maken? Dan vind je bij ons legio mogelijkheden.

Opleidingen en cursussen

Blijven groeien

Wij vinden het belangrijk dat je kunt groeien in je werk. Dat doe je al door te werken bij de marktleider in de Nederlandse retail, maar we bieden je nog veel meer mogelijkheden om je te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met opleidingen of cursussen. We geven je doelen, coaching en feedback. Zo word je niet alleen erkend en gewaardeerd, maar ook voortdurend uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Primaire arbeidsvoorwaarden

Je wordt bij Albert Heijn beloond met een goed salaris en met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke bonusregeling en je deelt mee in de winst.

Ahold Delhaize

consultant Employer Branding & Employee Engagement
Provencialeweg 11
1506MA Zaandam
Nederland

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden