1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Adviesgroep Novius

Adviesgroep Novius

Werken bij Novius

Wij versterken voortdurend ons team met talentvolle adviseurs, architecten en bedrijfsontwerpers die succesvol veranderingen tot stand brengen bij onze opdrachtgevers.

Wie zoeken wij?

Je hebt een bedrijfskundige en/of informatiekundige achtergrond op academisch niveau. Je bent analytisch, inhoudelijk, leergierig en ondernemend. Samenwerkingsgericht en multidisciplinair inzetbaar. Vanzelfsprekend beschik je over (in aanleg) uitstekende adviesvaardigheden. Je voelt je thuis in dynamische bedrijfskundige omgevingen, waar je creatieve oplossingen voor bedrijfskundige vraagstukken ontwerpt en implementeert.

Wat bieden wij?

Novius biedt uitdagende opdrachten binnen een hoogwaardige en professionele consultancy-omgeving. Naast kwaliteit van resultaten en commitment aan de klant, besteden we veel aandacht aan visievorming, vakontwikkeling, productvernieuwing en persoonlijke ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen inhoud en fun, binnen een collegiale en informele cultuur. Intervisie, competence center-bijeenkomsten, themasessies en ontwikkeldagen worden daarom aangevuld met teambuildingsactiviteiten, medewerkerdiners en een jaarlijkse, vaak sportieve, Novius-dag. Natuurlijk zijn ook de arbeidsvoorwaarden prima in orde.

werken bij Adviesgroep Novius

Contact

Adviesgroep Novius

Martine Klomp
HR Adviseur

Langbroekerdijk A 121 B
3947 BG Langbroek
Nederland

0343-760076

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden