1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij ADG dienstengroep

ADG dienstengroep

Werken bij ADG dienstengroep

De dienstverlening van ADG dienstengroep is gericht op het ondersteunen van organisaties en burgers met zorg, welzijn, wonen en werk om daarmee de kwaliteit van het leven te verbeteren. 

Duurzaam samenwerken vormt hierbij de basis voor ADG. Naast de acties die ADG zelf onderneemt, doet zij ook veel dingen samen. Samen met klanten, met medewerkers, met scholen en met andere organisaties. 

Over de ADG dienstengroep 

De ADG dienstengroep is in 61 jaar uitgegroeid tot een groep met bijna 50.000 medewerkers en een jaaromzet van circa 900 miljoen euro. De ADG is een familiebedrijf dat actief is in de (zakelijke) dienstverlening met een primaire focus op Nederland. De dienstengroep bestaat uit drie clusters: Facility Management, Personeelsdiensten en Zorg en Welzijn. Tot de drie clusters behoren zes werkmaatschappijen: Asito, AAFM, Persoonality, Timing, TSN en Zorgwerk.  

Het traineeprogramma

Elke werkmaatschappij biedt plaats aan 1 of 2 Management Trainees. Tijdens het traineeprogramma werk je minimaal aan één project en doe je operationele ervaring op binnen meerdere werkmaatschappijen van de ADG. Het traineeship heeft een looptijd van twee jaar. Afhankelijk van de resultaten bieden we je een functie aan binnen één van de werkmaatschappijen met de mogelijkheid om, na het opdoen van werkervaring, binnen twee jaar door te groeien tot senior niveau.

ADG dienstengroep weet talent te boeien en te binden door het bieden van goed werkgeverschap en een uitdagend carrièreperspectief. Waarbij de volgende kernwaarden centraal staan: Duurzaam, Betrokken, Kwaliteit, Ondernemend, Resultaatgericht.

werken bij ADG dienstengroep

Contact

ADG dienstengroep

ADG dienstengroep

Plesmanweg 24
7600 AJ Almelo
Nederland

0546-48 49 50

http://www.adgdienstengroep.com/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden