1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Abbott

Abbott

Live healthy, Get inspired

Werken bij Abbott

Abbott heeft een bijzondere missie: Turning Science into Caring. Wereldwijd vertrouwen miljoenen mensen op onze medicijnen en behandelmethoden. En we werken voortdurend aan verbetering en vernieuwing. Elk van onze 70.000 medewerkers draagt daar een steentje aan bij, ieder vanuit een eigen expertise. In Nederland zijn circa 1800 mensen werkzaam in de productie, supply chain, marketing, research en verkoop.

Abbott richt zich op de lange termijn. Dat geldt ook voor ons personeelsbeleid. We investeren actief in de kwaliteit van onze mensen, met het aanbieden van opleidingen en het bieden van carrièrekansen. Abbott is voortdurend in beweging, wat kansen biedt om mee te doen aan (internationale) projecten. Natuurlijk hebben we ook oog voor het thuisfront; zo hebben we bijvoorbeeld een studiefonds voor kinderen van Abbott-medewerkers.

Binnen ons bedrijf zijn de omgangsvormen informeel en de deur staat altijd open. We vormen een team en we werken hard. Samenwerken betekent niet dat we ook allemaal hetzelfde zijn. Abbott koestert verschillen, want uit de ontmoeting van verschillende ideeën ontstaan de beste oplossingen. Bij alles wat we doen is respect belangrijk: voor elkaar, voor patiënten en onze klanten.

werken bij Abbott

Contact

Abbott

Marloes Pullens
Senior Recruiter Benelux

P.O. Box 626
8000AJ Zwolle
Nederland

038 - 42 79 500

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden