Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Operations bij Vion Food Group

Traineeship
Boxtel
Sluit: 31-07-2024

Traineeship Operations Vion Food

Bij Vion Food in Nederland zijn we momenteel op zoek naar Trainees met een Master- of Bachelorachtergrond die kunnen deelnemen aan ons Traineeship-programma dat begint op 16 september 2024. De focus van het Traineeship ligt op operationeel vlak en supply chain.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten?

Ben je klaar om de sprong te maken naar een uitdagende positie met een mooi groeipad binnen een internationaal voedingsbedrijf? Vion opereert wereldwijd met ongeveer 12.400 medewerkers en biedt innovatieve marktconcepten, een sterke cultuur en een duidelijke manier van werken.

Als Trainee speel je een essentiële rol in een snel veranderende vleesindustrie. Om onze positie als gamechanger te behouden, willen we investeren in jonge academici en bachelor afgestudeerden via dit Traineeship. We zijn op zoek naar talenten die buiten de gebaande paden kunnen denken, met een helikopterview kunnen werken, kunnen bijdragen aan een meer wetenschappelijke benadering van vleesproductie en distributie, en uiteindelijk een sleutelpositie binnen de operatie te kunnen bekleden

Stretch yourself!

Tijdens dit Traineeship krijg je een unieke kans om diepgaande inzichten te krijgen in verschillende aspecten van Vion en onze bedrijfsprincipes. We bieden je de mogelijkheid en ruimte om alle ins en outs van onze organisatie te ervaren en te leren, zodat je een duidelijk beeld kunt vormen van je professionele capaciteiten. Op deze manier kun je ontdekken welke rol binnen onze organisatie jou het meest energie geeft. 
Sluit je aan bij ons op dit spannende avontuur en begin je reis naar een uitdagende carrière in de voedingsindustrie.

Wat levert het je op?

Samen met andere Trainees, die afkomstig zijn uit diverse onderwijsachtergronden, neem je deel aan een traineeprogramma van 1,5 jaar bij Vion. Dit programma biedt je de volgende mogelijkheden:

 • Praktische ervaring opdoen in verschillende afdelingen en divisies van Vion. 
 • Werken aan meerdere projecten voor een duur van 4 maanden per project. Tijdens deze projecten krijg je intensieve begeleiding van interne senior mentoren, terwijl je ook verantwoordelijk bent voor je eigen leerproces. 
 • Deelnemen aan theoretische modules gericht op effectief functioneren in een sleutelrol binnen Vion. Voorbeelden van deze modules zijn verandermanagement, projectwerk en communicatietechnieken. 
 • Deelnemen aan verschillende trainingssessies om kennis op te doen over relevante en actuele onderwerpen in de vleesindustrie en specifiek binnen Vion. Onderwerpen kunnen zijn LEAN management, kwaliteitssystemen en dierenwelzijn. 
 • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling via een op maat gemaakt ontwikkelingsplan. Daarnaast neem je deel aan verschillende begeleide groepssessies met andere Trainees en profiteer je van intercollegiale ondersteuning. 
 • Na 1,5 jaar heb je een duidelijk inzicht in je kennis en vaardigheden, waardoor je de mogelijkheid hebt om een interessante positie binnen Vion in te nemen.

Ben jij dit?

Dit traineeprogramma biedt je een uitgebreide en intensieve leerervaring, waarbij je praktische en theoretische vaardigheden ontwikkelt om te slagen in een sleutelrol binnen Vion.

Wat we van jou verwachten:

 • We horen graag van jou, in een korte elevator pitch, wie je bent, waarom je wilt deelnemen aan het traineeship en waarom Vion juist jou zou moeten kiezen.'
 • Afgeronde bachelor- of masteropleiding in een van de volgende vakgebieden: Supply Chain Management,Business Analytics en Operations Research, Electrical Engineering, Mechanical Engineering, Sustainable Innovation
 • Maximaal 1 jaar werkervaring.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Engels, kennis van het Duits is een pluspunt.
 • Flexibiliteit om te werken aan verschillende projecten in diverse afdelingen en locaties, zoals valorisatie, kwaliteitsbeheer en master data management.
 • In het bezit van een rijbewijs.
 • Openheid om jezelf professioneel uit te dagen en verder te ontwikkelen.
 • Bereidheid om buiten de gebaande paden te denken.

Voldoe je aan deze vereisten?

Super, hier is wat je van ons kunt verwachten:

 • Een contract van 1,5 jaar.
 • Bruto maandsalaris van € 3.179,01 en 8% vakantiegeld.
 • Competitief arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Een uitgebreid en inspirerend traineeprogramma dat intern wordt ondersteund en wordt gesteund door een extern adviesbureau.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Vion Food Group

Jan-Willem Westen
Lead recruitment

Boseind 15
5281 RM Boxtel
Nederland

0681119129
[email protected]
www.vionfoodgroup.com
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden