Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Groene & Gezonde Leefomgeving bij Vebego Groen

Traineeship
Diverse locaties
Bedrijf: Vebego Groen
Sluit: 30-06-2024

Traineeship Groene & Gezonde Leefomgeving bij Vebego Groen 

Ben jij (bijna) afgestudeerd aan een groene hbo of wo-opleiding en klaar om impact te gaan maken op een ‘groene en gezonde leefomgeving’? Wil jij werken aan diverse projecten en ontdekken waar je talenten en interesses liggen? Geef je carrière dan een vliegende start en word één van de trainees die in 2024 starten bij Vebego Groen! 

Wij hebben mogelijkheden voor trainees in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel, Noord-Holland & Zuid-Holland.

Werken als trainee 

Als trainee bij Vebego Groen word je zeker niet gezien als groentje! In een programma van 2 jaar maak je kennis met Vebego Groen en onze verschillende opdrachtgevers en disciplines. In 2 jaar tijd werk je aan verschillende onderwerpen en met en bij verschillende klanten; soms binnen Vebego zelf, soms bij een van onze opdrachtgevers. Zo krijg je een breed beeld van wat er allemaal mogelijk is binnen het groene werkveld en ontdek je waar jouw talenten en interesses echt liggen. 

De projecten waar je aan kunt denken zijn: 

 • Ga aan de slag als omgevingsmanager bij een gemeente om de burgerparticipatie te vergroten; 
 • Werk intern bij Vebego Groen mee als projectregisseur op één van onze integrale onderhoudscontracten; 
 • Ontwikkel een business case om een bedrijfsterrein klimaatbestendig en groen te maken; 
 • Werk mee aan de verhoging van de biodiversiteit op de afdeling ecologie bij een waterschap; 
 • Leid binnen Vebego Groen een onderzoek naar biodiversiteit en circulariteit in het kader van onze rapportageverplichtingen zoals de CSRD. 

Naast dat je werkt aan een diversiteit aan projecten in verschillende rollen, bestaat jouw trainee programma uit intervisie momenten, coaching en trainingen. Dit doe je samen met je mede-trainees uit verschillende regio’s van Vebego Groen. Het traineeship is een intensief traject waarin jezelf in korte tijd breed ontwikkelt en snel stappen maakt in je carrière! Als je het traineeship hebt afgerond hopen wij dat je een mooie vervolgstap binnen Vebego Groen kunt maken, bijvoorbeeld in een leidinggevende en/of adviserende functie waarbij je echt impact maakt en werkt aan een groene en gezonde leefomgeving. 

Waarom Vebego Groen? 

Goed werk, in ieder opzicht. Dat is wat je bij ons vindt. Als organisatie willen wij niet alleen bijdragen aan een groene en gezonde omgeving, maar bieden wij ook actief kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn een gedreven en ambitieus bedrijf met oprechte aandacht voor de mens. Wat ons uniek maakt is dat wij niet alleen werken aan verschillende adviesopdrachten, maar deze vervolgens ook uitvoeren. Werken bij ons is dus een prachtige combinatie tussen denken en doen! 

Wat bieden wij jou 

‘Een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet’, dat vinden wij als Vebego Groen belangrijk. In ons familiebedrijf kijken we naar elkaar om en zorgen we goed voor elkaar. We bieden je een gezellige en informele sfeer met volop ruimte voor ontwikkeling en jouw ideeën. Verder kun je als onze trainee rekenen op: 

 • Een contract voor 2 jaar met de intentie het daarna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd; 
 • Een vast startsalaris van €2.700,- bruto per maand, waarin je elk half jaar kunt groeien; 
 • Een elektrische leaseauto, 8% vakantiegeld, 30 vakantiedagen en een goede pensioenregeling; 
 • Intensieve begeleiding en veel training; 
 • Leuke borrels en (kennis)evenementen. 

Vanwege de intensiteit van het programma is het belangrijk dat je 32 à 40 uur per week wilt werken. Ook vragen wij flexibiliteit in het reizen, zowel voor je opdrachten als voor de trainingen en intervisies. 

Wat vragen we van jou 

Je bent ambitieus en gedreven om de kennis die je in je opleiding hebt opgedaan in de praktijk te brengen. Je bent bereid om in jezelf te investeren en grijpt nieuwe kansen aan om te groeien in je vak. Je bent proactief, maakt makkelijk contact en met jouw brede interesse vind je het leuk om in verschillende omgevingen te werken. Verder: 

 • Beschik je over een afgeronde ‘groene’ HBO- of WO opleiding in de richting van onze branche en heb je maximaal 2 jaar werkervaring; 
 • Blijkt uit jouw cv dat je graag dat stapje extra zet door bijvoorbeeld relevante stages, bijbanen of nevenactiviteiten; 
 • Beschik je over een rijbewijs B. 

Interesse? 

Hieronder lees je meer over solliciteren en de sollicitatieprocedure. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan contact met mij, Albert-Jan, op via 06-22020441 (ook via whatsapp) of [email protected]. 

De sollicitatieprocedure 

Solliciteren kan tot en met 30 juni 2024. Als je solliciteert word je sollicitatie gelijk in behandeling genomen en zullen we je binnen 5 werkdagen een reactie geven. 

We zullen selectierondes starten met ieder de volgende 4 stappen: 

1. Wij beoordelen jouw cv en motivatie. Als we nog wat vragen hebben plannen we een eerste digitale kennismaking in; 

2. Je maakt een online assessment. Tijdens dit assessment ga je een aantal testen maken op het gebied van: 

 • Persoonseigenschappen; 
 • Analytisch vermogen; 
 • Persoonlijke affiniteit; 
 • Drijfveren. 

3. Je voert een sollicitatiegesprek; 

4. Je maakt een casusopdracht. 

De exacte data van de selectierondes worden nog bepaald en worden gecommuniceerd zodra je wordt meegenomen in de selectieprocedure. 

De standplaatsen zijn: Zoetermeer, Amsterdam, Arnhem, Enschede, De Moer, Meerssen, Eindhoven

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Vebego Groen

albert-jan van olst vebego

Albert-Jan van Olst
Recruiter

Divers
0000AA Diverse locaties
Nederland

06-22020441
[email protected]
https://www.werkenbijvebegogroen.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden