Loading...

Bezig met laden...

Traineeship bij UWV

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: UWV
Sluit: 24-10-2021

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Traineeship UWV 2022

Landelijk, 32 - 36 uur

Wat je gaat doen

Ben jij net of bijna klaar met je bachelor of master? Wil jij het beste uit jezelf halen en durf jij verschil te maken in een boeiende organisatie? Durf je je grenzen te verleggen en buiten je comfortzone op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden? UWV biedt jou deze kans in een uniek traineeship. 

Wat we van je verwachten. Wie ben jij?

Heb jij korter dan 2 jaar geleden en vóór 15 januari 2022 je bachelor of master behaald? Wil jij jouw kennis en energie inzetten voor de sociale zekerheid en ontdekken hoe het is om bij een van de grootste werkgevers van Nederland te werken? Ben je ambitieus, maatschappelijk betrokken en barst je van de ideeën en initiatieven? Ben je een zelfstarter die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken? Dan zoeken wij jou om het verschil te maken binnen UWV/SVB!

UWV en SVB is er voor iedereen. Is er bijvoorbeeld sprake van een arbeidsbeperking of Wajong? Dat is geen enkel probleem, want dit maakt jou uniek. Wij gaan graag met jou onderzoeken hoe we de werkomstandigheden kunnen laten aansluiten bij wat jij nodig hebt. Aarzel daarom niet en solliciteer direct.

Wat je van ons kan verwachten

Een jaarcontract van 36 uur per week met goede arbeidsvoorwaarden;

  • Bruto maandsalaris van € 2.237,50 per maand o.b.v. 36 uur;
  • Een ov-kaart voor woon-werkverkeer
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen in een grote, professionele en dynamische organisatie;
  • De kans om samen te werken in een professioneel team en om je te ontwikkelen;
  • (Loopbaan)coaching en begeleiding op maat gedurende het jaar;
  • Een groot intern en extern netwerk dat je kunt gebruiken voor je vervolgstap.

Iets meer over Traineepool binnen ons bedrijf

Omstreeks 1 februari start het traineeship bij UWV Traineepool, dé plek waar jij jezelf, je kennis en je vaardigheden professioneel kan ontwikkelen binnen een grote organisatie. Met zo’n 130 verschillende traineeplekken door het hele land biedt de UWV Traineepool volop kansen voor iedereen. Zo komt de ene trainee bijvoorbeeld terecht op een financiële afdeling op het Hoofdkantoor in Amsterdam, terwijl de andere juist in de regio aan de slag gaat om werkzoekenden te helpen met het vinden van een baan. Ook dit jaar werken we samen met de Sociale Verzekeringsbank (SVB), waar we ook ca. 10 traineeplekken aanbieden.

Wie op welke werkplek gaat werken, bepalen we samen. Daarbij houden we rekening met jouw voorkeuren en interesses.

UWV

Werken bij UWV is meer dan werk. Je werkt aan iets dat groter is dan jezelf, je draagt bij aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Want dan zijn mensen op hun best. Bij UWV combineer je zinvol werk met inhoudelijke uitdaging.

Interesse

Wij verzoeken u uitsluitend via de sollicitatielink te solliciteren.

Solliciteer naar deze functie 

(het formulier is geoptimaliseerd voor desktop gebruik)

Hybride

Het traineeprogramma voeren we hybride (online en offline) uit. De onboardingsperiode, workshops en trainingen, opdrachten en werkzaamheden worden daardoor deels vanuit huis en deels op kantoor uitgevoerd. Dat vraagt om zelfstartend vermogen.

Durf je de uitdaging aan?

Zie jij jezelf als trainee hét verschil maken bij UWV of SVB? Wij zijn nieuwgierig en leren je graag kennen. Gebruik daarom de sollicitatielink om direct te solliciteren. Via deze link kun je jouw motivatie en actueel cv uploaden. Hoe jij je motivatie laat zien of horen, dat is aan jou. Zolang het maar bij jou past en ingaat op hoe jij, met jouw vaardigheden, het verschil gaat maken binnen UWV of SVB. We laten ons graag door jou verrassen.

Na je sollicitatie ontvang je een link naar een formulier. Geef hierin aan in welke regio én binnen welk werkveld je wil werken. Pas als je dat gedaan hebt is jouw sollicitatie compleet. Je kunt solliciteren tot en met 24 oktober. Uiterlijk 2 november ontvang je per mail bericht of je uitgenodigd wordt voor de online selectiedagen die tussen 5 en 19 november plaatsvinden.  

Meer weten? 

Download dan snel de brochure. Brochure Traineeship. Hierin vind je alle informatie over het selectieproces, het traineejaar, de begeleiding en de arbeidsvoorwaarden. Heb je een vraag naar aanleiding van de vacature? Stuur dan een mail naar traineepool@uwv.nl.

Solliciteer hier 

Voor deze functie is het overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) mogelijk van toepassing. Tijdens de selectieprocedure krijg je informatie over de aanvraag van de VOG.

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

UWV

Afdeling Recruitment

La Guardiaweg 116
1043 DL Amsterdam

traineepool@uwv.nl
www.uwv.nl/traineeship

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden