Loading...

Bezig met laden...

Trainee Digital Marketing Professional bij Unive

Traineeship
Zwolle
Bedrijf: Unive
Sluit: 09-06-2023

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Traineeship

Mastership Data & Samenleving

Divers
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature

Univé is op zoek naar een

Trainee Digital Marketing Professional

Ben jij net (of bijna) afgestudeerd of toe aan een nieuwe uitdaging waarin je jouw vaardigheden en kennis kunt ontwikkelen tot een Digital Professional? Dan is het traineeship tot Digital Professional bij Univé iets voor jou!

Wie ben jij

Je hebt een positieve en proactieve instelling, houdt van een dynamische omgeving en hebt een creatieve blik op de wereld. Verder vinden we het belangrijk dat je een HBO of WO opleiding (zoals (Commerciële) Economie, Bedrijfskunde, Marketing of Communicatie) hebt afgerond of op korte termijn gaat afronden. Daarnaast heb jij 0-2 jaar ervaring op het gebied van digital Marketing. 

Wat ga je doen

Het traineeship start op 1 september 2023 en duurt twee jaar. In dit traineeship krijgen 6 kandidaten de kans om hun digitale vaardigheden (verder) te ontwikkelen en te werken aan uitdagende projecten in een dynamische omgeving.

Als Digital Trainee bij Univé volg je een intensief programma waarbij je samenwerkt met ervaren professionals uit verschillende disciplines. Je krijgt de kans om deel te nemen aan diverse projecten op het gebied van digital marketing, data-analyse, klantbeleving en meer. Door coaching, training en begeleiding word je klaargestoomd om na het traineeship door te groeien naar Online Marketeer of Digital Specialist bij Univé. Bij Digital Specialist kun je denken aan specialismes als CRO, SEA, SEO, Social, Affiliate, Content, etc.

Ontdek het traineeship

Als trainee bij Univé word je gedurende het traineeship ondergedompeld in verschillende aspecten van de bedrijfsvoering. Het traineeship is opgedeeld in twee periodes om ervoor te zorgen dat je als trainee eerst brede kennis opdoet voordat je je specialiseert in een vakgebied.

Periode 1:

 • Gericht op jouw opleiding en dat van je mede trainees.
 • Het leren kennen van de organisatie.
 • Het doorlopen van de trainingsmodules om verschillende vakgebieden te verkennen. Met als doel te ontdekken waar jouw passie ligt.
 • Werken aan projecten om praktische ervaring op te doen in verschillende aspecten van de bedrijfsvoering.

Periode 2:

 • Specialiseren in het vakgebied waar jouw passie ligt. In deze periode werk je toe naar een toekomstige functie bij Univé.
 • Je krijgt steeds meer verantwoordelijken en je werkt aan projecten die helpen om je vaardigheden te ontwikkelen en de opgedane kennis toe te passen.
 • Inmiddels heb je genoeg kennis en ga je steeds meer werkzaamheden uitvoeren. Hierin werk je zowel zelfstandig als samen met een senior collega.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Univé staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en is daarom ook onderdeel van het traineeship. Het bureau DBR is hiervoor ingeschakeld en gaat jou helpen je sterke punten en ontwikkelpunten te ontdekken. Door professionele coaching en begeleiding gaan we ervoor zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt en je volledige potentieel benut. Met deze aanpak geeft Univé jou de tools om jezelf te ontwikkelen tot een waardevolle kracht binnen het bedrijf en daarbuiten.

Wat wij bieden

We vragen veel van je. Maar we hebben je ook veel te bieden! Het startsalaris voor deze uitdagende functie is voor elke trainee €41.070,32 per jaar (incl. 13e maand en vakantiegeld) en op basis van 38 uur.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rijtje:

 • 8% vakantiegeld;
 • 13e maand;
 • variabele beloning van max. 9% van het jaarsalaris;
 • arbeidsvoorwaarden keuzesyteem: tijd voor geld of geld voor tijd;
 • 26 vakantiedagen;
 • goede studiekostenregeling;
 • prima pensioenvoorziening;
 • reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en vergoeding voor thuiswerken;
 • en natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen.

Wie wij zijn

Het mooie van Univé? Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis, 

de cultuur, het ontstaan en de betrokkenheid. Dat is samenwerken. Een coöperatie zijn zonder winstoogmerk. Supporter van Sport zijn. Een 9 voor klantvriendelijkheid krijgen en een Great Place to Work zijn. Wij richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is. Alles voor onze klanten. Dat is het mooie van Univé.

De afdeling

De afdeling Digitale Verkoop & Vernieuwing bestaat uit zo’n 40 super leuke collega’s die elke dag tot het uiterste gaan om onze (potentiële) klanten online beter te bedienen en Univé nog verder te digitaliseren. Maar wel door Univé te blijven!

Enthousiast?

Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen over de procedure of de functie?

Dan kun je contact opnemen met Tim Benes (Digital Specialist en één van de mentoren van het traineeship)  telefoon 06-83005894.

Omdat we zoeken naar mensen die perfect bij ons passen houden we de werving en selectie graag in eigen hand. Wij maken daarom geen gebruik van de diensten werving & selectiebureaus.

Planning

 • Wk 25: Pitch via teams-call
 • Wk 26: Eerste gesprek
 • Wk 28: Tweede gesprek
 • Wk 29: Assessment (optioneel)

Bijzonderheden

Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vergelijkbare vacatures

Startersvacature

Junior Consultant Decommissioning - Waste Management

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Nuclear Technology

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Univé

Tim Benes
Digital Specialist

Hanzeplein 1
8017 JC Zwolle
Nederland

06-83005894
https://www.vacaturesbijunive.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden