Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Twentse Overheid bij Twentse Kracht

Traineeship
Enschede
Sluit: 02-05-2021

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Traineeship Twentse Overheid

Ben jij bijna, of net, WO of HBO afgestudeerd (maximaal twee jaar geleden) en op zoek naar een uitdagende baan? Dan ligt er binnen de Twentse Overheid een geweldige uitdaging op jou te wachten!

De unieke en veelzijdige functie van trainee bij de Twentse Overheid: een prachtbaan die jou twee jaar lang de mogelijkheid biedt om in de keuken te kijken bij diverse Twentse overheidsorganisaties, in een unieke combinatie van werken, leren en persoonlijke ontwikkeling! Hierdoor kom je erachter wat wel en niet bij je past.

Jouw traineeship

Als trainee voer jij in twee jaar tijd drie verschillende projecten uit binnen Twentse overheidsorganisaties. Je hebt veel vrijheid in de keuze van deze projecten, op basis van de onderwerpen die jou aanspreken. Naast de drie projecten doe je met de gehele traineegroep ook nog een gezamenlijke opdracht.

Je ontwikkelt je in deze twee jaar tot een breed inzetbare medewerker, waardoor je
•    je eigen talenten kent en deze benut om doelen te bereiken
•    theorie en praktijk met elkaar weet te verbinden
•    de organisatie en haar omgeving begrijpt
•    bewust wordt van andermans beweegredenen
•    anderen weet te betrekken
•    regie neemt.

Jouw kwaliteiten

Wij vinden het vooral belangrijk wie jij bent. Jouw competenties en persoonlijkheid zijn doorslaggevend. Dat vinden we belangrijker dan wat je (al) geleerd hebt.
Wij houden van diversiteit. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze regio.

Dus: Maak jij jezelf onderwerpen snel eigen? Ben je in staat om goed samen te werken en om resultaten te boeken? Ben jij ondernemend en maatschappelijk betrokken? Heb je een hbo of wo-opleiding (bijna) afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw ‘team’

Je maakt deel uit van een traineegroep van 10 tot 12 personen.
Tijdens de traineeperiode ontmoeten jullie elkaar vaak. Samen kunnen jullie ervaringen uitwisselen en van elkaar leren. Door trainingen, kennistrips en netwerkbijeenkomsten bouw je een uitgebreid netwerk op, waar je ook na je traineeperiode veel profijt van hebt.

Wat wij vragen

Deelnemen betekent volmondig JA zeggen om het beste uit jezelf te halen en om nieuwe kwaliteiten in jezelf te ontdekken. Maar ook om een waardevolle bijdrage te leveren aan de Twentse samenleving.

Benieuwd naar de ervaringen van onze trainees? Bekijk dan hieronder de filmpjes van onze trainees Nienke en Steven:


 

Wat wij bieden

•    een traineeship voor de periode van twee jaar; het traineeship start 1 september 2021
•    een aanstelling van 36 uur
•    een passend startsalaris van €2.484,- (bruto, schaal 8.0)
•    een uitgebreid ontwikkelingsprogramma
•    intensieve begeleiding en een persoonlijke coach die je begeleidt op jouw leerdoelen en ontwikkeling
•    bij goed functioneren is er mogelijk uitzicht op een aanstelling bij een Twentse overheid

Ja, ik wil deze baan!

Ben je enthousiast geworden en wil jij trainee worden bij de Twentse Overheid? Dan horen wij graag waarom jij de juiste kandidaat bent en waarom je gemotiveerd bent om deel te nemen aan ons traineeship.
Het enige dat we níet willen zien, is een traditionele sollicitatiebrief.

Solliciteer daarom, door op creatieve wijze met een oplossing te komen voor een lokaal of regionaal maatschappelijk probleem. Je kan hierbij denken aan een thema in zorg, welzijn, wonen, onderwijs, achterstandswijken, stedelijke ontwikkeling.

De vorm van je sollicitatie laten we vrij: schrijf bijvoorbeeld een essay (max. 750 woorden), maak een filmpje (max. 2 minuten), of laat je op een andere wijze (maar wel kort en bonding) van je beste kant zien.

Jouw sollicitatie en je CV kan je uiterlijk tot en met 2 mei 2021 inzenden door gebruik te maken van onderstaande sollicitatiebutton. Let op: dit kan alleen als Word of PDF bestand. Een linkje van bijvoorbeeld een Youtube filmpje kun je in een Word bestand zetten. Je hoort uiterlijk 11 mei of je wordt uitgenodigd voor de eerste gespreksronde. Deze gesprekken zullen plaatsvinden tussen 18 en 28 mei. De tweede ronde zal zijn op 3 en 4 juni.

Meer informatie over het traineeship Twentse Overheid, met blogs van onze huidige trainees, vind je op onze website Twentse Kracht

Traineeship Twentse Overheid is een samenwerking tussen 22 aangesloten overheidsinstanties: Alle veertien Twentse gemeenten, Waterschap Vechtstromen, Gemeentelijk Belastingkantoor Twente, Veiligheidsregio Twente, SWB Midden Twente, Omgevingsdienst Twente, Stadsbank Oost Nederland, Provincie Overijssel en Regio Twente.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Twentse Kracht

Marlies Bodewes
Coördinator Traineeship

Nijverheidstraat 30
7511 JM Enschede

06 – 14 56 33 68
m.bodewes@regiotwente.nl
https://twentsekracht.com/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden