Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Java Development bij True Legends

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: True Legends
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeship Java Development

Locatie:   Amsterdam
Salaris:   € 2.500 - € 2.750
Fulltime: 32 - 40 uur
Niveau:    HBO / WO

Samenvatting

Ben jij als kersverse Java Developer klaar om je carrière een flinke boost te geven? Meld je aan voor ons Traineeship Java Development in Amsterdam!
Benieuwd hoe een IT Traineeship bij True Legends in zijn werk gaat? Lees dan deze blog met trainee Sander!

What’s in it for you?

Naast het opdoen van praktijkervaring binnen een inspirerende leeromgeving in het bedrijfsleven krijg je de mogelijkheid je volledig te ontwikkelen als developer middels OCA-certificering (Oracle Certified Associate). Heb je je OCA al? Dan ga je verder met je OCP (Oracle Certified Professional) om je verder te specialiseren. Daarnaast ga je aan de slag met Agile/Scrum, AWS en DevOps.

Verder ontvang je natuurlijk een goed salaris afhankelijk van jouw kennis en kunde (ca €2.250-€2.750), hoef je je nooit zorgen te maken over vervoer of reiskosten, kun je 24 dagen per jaar een dagje vrij opnemen en krijg je alles wat je nodig hebt om jouw functie gedegen uit te kunnen voeren.

Als trainee Java developer leer je hoe je Java kunt toepassen in de praktijk. Je krijgt veel begeleiding zodat je jezelf optimaal kunt ontplooien.

Wat ga je doen?

Hoe het traject via True Legends er precies uit gaat zien is uiteraard afhankelijk van jouw niveau en ambitie. Samen met onze talent manager Marthe en de opdrachtgever creëren jullie jouw loopbaanplan. Ook is er geen gebrek aan de ontwikkeling van jouw persoonlijke eigenschappen. Dit staat er vast:

Voordat je aan het traject begint ben je al bezig met de Java training, zodat je snel aan de slag kan bij de opdrachtgever. Daarnaast ben je iedere week op het kantoor bij True Legends om je tijd te besteden aan training en studiebegeleiding. Na dit traineeship ben je in het bezit van de volgende certificeringen:

  • Java programming
  • Oracle Certified Associate
  • Agile Scrum
  • DevOps Fundamentals
  • AWS – Certified Developer Associate

 Herken jij jezelf hierin?

Je bent net afgestudeerd in de richting van IT of een andere bètastudie (hbo of wo), je bent al werkzaam in de IT of hebt al je hele leven stiekem het gevoel dat je in de IT thuishoort. Je bent leergierig, analytisch, houdt van puzzelen en duikt graag in nieuwe stof. Daarnaast heb je ontzettend veel zin om een kijkje in de keuken te nemen van één of meerdere opdrachtgevers en kun je jezelf verbaal goed uitdrukken.
 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

True Legends

Jonathan Altenberg
Marketeer

John M. Keynesplein 12-46
1066 EP Amsterdam
Nederland

0617000339
https://truelegends.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden