Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Naleving en Rechtmatigheid bij SV Land

Traineeship
Zoetermeer
Bedrijf: SV Land
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

MKW Traineeprogramma bij middelgrote en kleine woningcorporaties!

Diverse locaties
Bedrijf: MKW platform voor middelgrote en kleine woningcorporaties
Bekijk deze vacature
Traineeship

Management Traineeship

Diverse locaties
Bedrijf: KMM Groep
Bekijk deze vacature

Traineeship Naleving en Rechtmatigheid SV Land

Vaardigheden ontwikkelen die je de rest van je leven met je meeneemt. Bijdragen aan een eerlijke verdeling van gemeenschapsgeld. Confronteren en communiceren met de menselijke maat én een hoogwaardig Traineeship bij de beste opleider binnen de sociale zekerheid. Word jij enthousiast van het bovenstaande? Meld je dan snel aan voor het Traineeship Naleving & Rechtmatigheid  Sociaal Domein.

Wat ga je doen?

Een Specialist Naleving & Rechtmatigheid is verantwoordelijk voor het onderzoeken of mensen met een (bijstand)uitkering deze rechtmatig ontvangen. Met de Participatiewet als uitgangspunt, start de Specialist Naleving & Rechtmatigheid een onderzoek naar aanleiding van signalen van bijvoorbeeld burgers, instanties of binnen de gemeente zelf.

Het onderzoek kan bestaan uit bureauonderzoek, maar ook posten op locatie, het afleggen van een huisbezoek, het vorderen van inlichtingen en het voeren van gesprekken. Afhankelijk van de situatie bepaal je zelfstandig welke van deze onderzoeksinstrumenten je inzet. Als het onderzoek is afgerond, stelt de Specialist Naleving & Rechtmatigheid een rapportage op waarin de bevindingen en een advies staan beschreven.

Het Traineeship

Je volgt een uitgebreide opleiding en werkt daarnaast bij een gemeente in jouw regio. Binnen de gemeente leer je de fijne kneepjes van het vak (met een mentor) en leer je onder andere;

 • Hoe je zelfstandig onderzoek doet, naar aanleiding van (fraude)signalen
 • Hoe je een goed onderzoek vormgeeft (zowel bureauonderzoek als op locatie)
 • Hoe je huisbezoeken doet en op een respectvolle wijze confronterende gesprekken voert
 • Hoe je een juridisch goede rapportage opstelt
 • Hoe je omgaat met weerstand en agressie

Tijdens het Traineeship besteden wij onder andere aandacht aan;

 • De Participatiewet
 • Fraudesignalen
 • Crypto en fintech
 • Omgaan met agressie
 • Afnemen van huisbezoeken
 • Rapporteren en besluitvorming
 • En nog veel meer!

Ons aanbod

SV Land is het beste opleidingsinstituut binnen de Sociale Zekerheid. Je krijgt training van top docenten en ervaren rotten binnen het vak.

Daarnaast bieden wij je direct een dienstverband aan én een leer-werkplek aan bij een gemeente in jouw regio. Naast inhoudelijke begeleiding is er ook aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Een normale werkweek bestaat uit 4 dagen werken op locatie en 1 dag een opleiding in Zoetermeer (of digitaal als je ver weg woont).

Soms zijn er meerdaagse trainingen, maar dit bespreken voorafgaand met de opdrachtgever. Na 1 jaar kun je instromen bij de gemeente waar je op dat moment werkzaam bent. Wij leren je met alle liefde alles wat we weten!

Samengevat krijg je van ons:

 • Een volledig Traineeship bij de beste opleider van Nederland
 • Direct een salaris tussen de €2.500,- en €3.000,- bruto op basis van 40 uur, afhankelijk van je (werk)achtergrond en ervaring
 • Een reiskostenvergoeding op basis van het OV of eigen vervoer
 • Een jaarcontract mét de mogelijkheid om daarna in dienst te treden bij de gemeente
 • Begeleiding en coaching, zowel inhoudelijk als persoonlijk, door een talentmanager op basis van jouw wensen en ontwikkelkansen (uit het assessment)

Wat neem je mee?

Wij leiden je op voor een pittig, maar waardevol beroep. Daarom zoeken wij trainees die van nature een hoog rechtvaardigheidsgevoel hebben.

Daarnaast ben je niet snel bang, enorm leergierig en bewaar je altijd de menselijke maat. Laat jouw leeftijd geen drempel zijn! Iedereen kan instromen in het Traineeship. Wij investeren graag in jou!

Wat we wel vragen is het volgende:

 • HBO werk- en denkniveau. Een HBO diploma is mooi, maar niet noodzakelijk! Wij toetsen jouw niveau door middel van een assessment.
 • Enige werkervaring. Bijvoorbeeld werkzaam (geweest) in een andere branche, of in combinatie met een (relevante) duale HBO opleiding
 • Je herkent jezelf in de competenties; integer, zelfverzekerd, nieuwsgierig en secuur.

Aanmelden?

Ben jij klaar voor deze stap? Meld je dan snel aan! We gaan in maart 2023 van start met de eerste groep. Wil jij daarbij horen? Meld je aan via de sollicitatieknop, of kijk voor meer informatie op pagina over het Traineeship!

Heb je vragen, of twijfel je of het bij je past? Bel of mail ons gerust! Je kunt contact opnemen met Kevin Fransen, (Marketing & Recruitment) via 0647138580, of met Lars Tigchelaar (Corporate Recruiter) via 0611023178. Het mailadres waarop wij te bereiken zijn, is [email protected]

Een assessment, gericht op ontwikkeling en intelligentie is onderdeel van de selectieprocedure.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Data Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: VF Talent Academy
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship informatie- en verandermanagement

Amsterdam
Bedrijf: BECIS | DIOR
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

SV Land

Lars Tigchelaar
Corporate recruiter

Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Nederland

0611023178
[email protected]
https://www.svland.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden