Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Informatiemanagement bij Stichting Studielink

Traineeship
Utrecht
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

MKW Traineeprogramma bij middelgrote en kleine woningcorporaties!

Diverse locaties
Bedrijf: MKW platform voor middelgrote en kleine woningcorporaties
Bekijk deze vacature
Traineeship

Management Traineeship

Diverse locaties
Bedrijf: KMM Groep
Bekijk deze vacature

Traineeship Informatiemanagement

Als recent afgestudeerde heb je ongetwijfeld te maken gehad met jouw inschrijving via Studielink. Wellicht heb je er nooit bij stilgestaan dat achter Studielink een heel team zit dat het inschrijven voor ruim 800.000 studenten aan het Hoger Onderwijs in Nederland zo makkelijk mogelijk probeert te maken. Het traineeship van Stichting Studielink is de uitgelezen mogelijkheid om gedurende de periode van 1 jaar achter de schermen te kijken en te werken aan een nog betere versie van onze applicatie. 

In samenwerking met Fundatis organiseert Stichting Studielink een traineeship op het gebied van informatiemanagement. Fundatis draagt zorg voor de trainingsaspecten van het traineeship. Je volgt de trainingen bij Fundatis samen met ruim 10 medetrainees van onderwijsinstellingen. Bij Stichting Studielink werk je gedurende een jaar aan minimaal één project op het gebied van verandering op het snijvlak van onderwijs en ICT. Na dit jaar is het mogelijk om in te stromen in een reguliere positie bij Stichting Studielink.

Over het traineeship

Je krijgt de tools en begeleiding om goed beslagen ten ijs te komen. Een wekelijkse begeleidingsdag biedt voor jou een inspirerende en veilige haven om samen met de andere trainees te leren, te proberen en te experimenteren.

Daarnaast word je begeleid op de werkplek door één van jouw collega’s. Het project waaraan je gaat meewerken wordt gedurende de selectieprocedure bekend gemaakt. De inhoud kan variëren van het bedenken, uitwerken en implementeren van nieuwe initiatieven, het meewerken aan beleidsplannen tot het verbeteren van bestaande processen. 

Jij krijgt in ieder geval een belangrijke rol in een verandering binnen Stichting Studielink waarbij jouw skills in ICT en onderwijs nodig zijn. Je kunt hierbij aan het volgende denken: je zorgt er voortdurend voor dat processen efficiënter verlopen dan ze nu zijn. Je doet gevraagd en ongevraagd verbetervoorstellen om de organisatie of processen te verbeteren en nog efficiënter te maken. 

Over Stichting Studielink 

Wij zijn een compacte high performance regieorganisatie (20 professionals) die de verbinding legt tussen de wensen van onderwijsinstellingen en studenten. Hierbij houden we rekening met de ontwikkelingen bij de ketenpartijen DUO, SURF, 55 onderwijsinstellingen, ministerie van OCW en koepels van onderwijsinstellingen.

We vinden het belangrijk dat medewerkers en studenten veilig kunnen werken en leren. Als maatschappelijk betrokken stichting zetten we ons dagelijks in om zorgvuldig om te gaan met gegevens, conform ons informatiebeveiliging en privacy beleid. Je krijgt veel vrijheid om jouw functie in te kleden en zaken die jij interessant vindt direct op te pakken. We hechten veel waarde aan eigen initiatief en stimuleren een positieve samenwerking binnen een diverse en inclusieve werkomgeving.

Over Fundatis

Fundatis is een onderwijsadviesbureau voor hoger onderwijs en mbo in Nederland en Vlaanderen. Fundatis is deskundig op het gebied van organisatieontwikkeling, strategie uitvoering, bedrijfsvoering, (digitale) transformatie, onderwijslogistiek en digitalisering van onderwijs. Kijk voor meer informatie over de inhoud van het traineeship op https://www.fundatis.nl/opleidingen/traineeship-ict-onderwijs/. 

Over jou

Jij:

  • Bent HBO of WO opgeleid (Ba/Ma). Diverse studierichtingen zouden kunnen aansluiten zoals b.v. bedrijfskunde of informatiemanagement, maar dit is niet doorslaggevend. Als je een Bachelor of Master diploma in een andere studierichting, maar wel interesse en/of affiniteit hebt met informatiemanagement dan ontvangen wij ook graag jouw sollicitatie;
  • hebt maximaal 2 jaar werkervaring;
  • bent communicatief sterk in woord en geschrift;
  • toont initiatief en maakt zaken af;
  • hebt sterke affiniteit met projectmatig werken;
  • hebt affiniteit met en interesse in het werken in het onderwijs.

Wat bieden we jou?

Een jaarcontract voor de duur van het traineeship voor 40 uur per week. De startdatum van het traineeship is 1 november 2023. Naast een pakket van uitstekende primaire (schaal 7 trede 5 van de CAO UNL o.b.v. 40 uur per week) en secundaire arbeidsvoorwaarden (onder andere een 13e maand en een solide pensioenregeling bij het ABP), krijg je de ruimte om te werken en te groeien binnen een dynamische omgeving.

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je meer informatie? Neem voor vragen over de trainingen contact op met Sandro Jansz via [email protected]. Voor overige vragen kun je contact opnemen met Sandra Muijderman (HR Business Partner a.i. Stichting Studielink) via 06 11 06 19 37.

Als je wilt solliciteren kun je jouw CV en motivatiebrief sturen naar Sandra Muijderman: [email protected].

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Data Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: VF Talent Academy
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship informatie- en verandermanagement

Amsterdam
Bedrijf: BECIS | DIOR
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Stichting Studielink

Sandra Muijderman
HR Business Partner a.i.

Moreelsepark 48
3511EP Utrecht
Nederland

06 11 06 19 37
[email protected]
https://info.studielink.nl/nl
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden