Loading...

Bezig met laden...

Young Professional Programme Customer Due Diligence bij Rabobank

Traineeship
Zeist
Bedrijf: Rabobank
Sluit: 07-08-2019

Young Professional Programme Customer Due Diligence

Stel je eens voor…

Dat jij jouw carrière een vliegende start kan geven en het beste in jezelf kan ontdekken! Dat je financieel-economische criminaliteit kan helpen opsporen en voorkomen om zo de wereld een stukje beter te maken. Dan is het Young Professional Programme Customer Due Diligence (CDD) iets voor jou!

Impact creëren

Customer Due Diligence staat vrij vertaald voor: ‘Ken je klant’. En dat is belangrijk, onze klanten kennen. Allereerst omdat we ze willen helpen om hun ambities te realiseren. Met adviezen en producten die goed aansluiten bij hun behoeften. Maar ook omdat we klanten en onszelf willen beschermen tegen integriteitsrisico’s. Denk daarbij aan risico’s als witwassen of terrorismefinanciering. Als Young Professional CDD kan jij hierin het verschil maken door:

 • Vier of vijf verschillende opdrachten te doen in verschillende teams binnen de CDD afdeling, zoals Complexe Klantgroepen, Sancties of FEC Signalen;
 • Grondig onderzoek te doen naar klanten waarbij je bijvoorbeeld kijkt naar de bedrijfsstructuur, activiteiten en geldstromen;
 • Te zorgen dat klanten de diensten van de Rabobank niet gebruiken voor witwassen, fraude en terrorismefinanciering;
 • Nauw contact te onderhouden met de klanten en collega’s van verschillende afdelingen;
 • Een uitgebreid netwerk op te bouwen.

Het Young Professional Programme CDD duurt 1,5 jaar en richt zich volledig op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je leert de CDD afdeling én Rabobank van binnen en buiten kennen door de verschillende rotaties. Daarnaast werk je een dagdeel in de week samen met de andere Young Professionals aan verschillende ‘business challenges’ of volg je samen diverse trainingen.

We blijven je ook na afloop van het Young Professional Programme CDD stimuleren en begeleiden in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat we door ons continu te ontwikkelen de meeste impact te kunnen hebben voor klanten, elkaar en de wereld om ons heen.

Met elkaar

Samenwerken is de manier waarop we werken. Bij het CDD bundelen we onze krachten met de andere Rabobank onderdelen. Samen brengen we actuele integriteitsrisico’s bij specifieke klantgroepen in beeld zodat we daar tijdig en goed op kunnen inspelen. Met jou erbij als Young Professional CDD investeren we in zowel jou als onze toekomst.

Eiso Bos, Hoofd CDD: “Dit YPP is voor jou een unieke kans om je als high potential te oriënteren en ontwikkelen tot analist CDD. Een uitdagend vakgebied waar volop kansen zijn om jouw eigen carrièrepad vorm te geven.” 

Met jouw talenten

Je bent leergierig, ondernemend, resultaatgericht en nieuwsgierig. Daarnaast zijn jouw analytisch vermogen, goede rapportagevaardigheden en oordeelsvorming onmisbaar als Young Professional CDD. Bovendien is het belangrijk dat je je in alle onderdelen van onderstaande checklist herkent:

 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur financieel-economisch, Criminologie of op juridisch gebied;
 • Maximaal 2 jaar werkervaring;
 • Affiniteit met de financiële sector;
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling is belangrijk voor jou;
 • Samenwerken vind je vanzelfsprekend en je weet anderen te inspireren en te overtuigen met jouw vernieuwende ideeën;

Bij de Rabobank

Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op 101 manieren, zoals:

 • Elk jaar geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Dit geld- dat wij coöperatief dividend noemen- investeren we in verschillende lokale initiatieven;
 • Wij zijn betrokken bij onze omgeving en klanten en steken regelmatig de handen uit de mouwen als vrijwilliger.

Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional. Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op:

 • een bruto maandsalaris dat ligt tussen EUR 2.700 en EUR 3.850.
 • een dertiende maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (9% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen of een extra storting in je pensioen;
 • 100% vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.

Laten we kennismaken. 

Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als ambitieuze Young Professional CDD? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Zeist. Je motivatiebrief of video, en CV zijn welkom bij Linda van Gogh, Recruiter.

Handig om te weten:

 • Solliciteren kan tot en met 11 augustus 2019. Reageer via de "Solliciteer nu" button.
 • Als je vragen hebt over de vacature of de sollicitatieprocedure, kan je die stellen aan Linda van Gogh, Recruiter, via Linda.van.Gogh@rabobank.nl of via 0620536111.
 • De selectiedagen vinden plaats op 28 mei, 9 juli en 27 augustus 2019.
 • Het Young Professional Programme CDD start op 1 oktober 2019. Hierbij behouden wij ons het recht voor om deze vacature eerder te sluiten op het moment dat wij voldoende kandidaten hebben voor ons programma.
 • De standplaats voor deze vacature is Zeist. We hebben een eigen, directe verbinding tussen het hoofdkantoor in Utrecht en het kantoor in Zeist waardoor je binnen 25 minuten in Zeist bent.
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan op deze link.
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!
Medewerkers aan het woord
Wouter Arnoldy - Oud-trainee bij de Rabobank
Kaman Cheng - Oud-trainee bij de Rabobank

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Rabobank

Linda van Gogh

Laan van Eikenstein 9
3705 AR Zeist

0620536111
Linda.van.Gogh@rabobank.nl
https://rabobank.jobs/nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden