Loading...

Bezig met laden...

Traineeship consultants & engineers bij Oosterhoff Group

Traineeship
Velp
Sluit: 26-08-2019

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Traineeship Oosterhoff Group consultants & engineers

Ben jij net afgestudeerd, bevlogen en talentvol? Is het jouw ambitie om een kwalitatieve bijdrage te leveren aan de gebouwde omgeving? Dan biedt Oosterhoff Group een mooie groeikans voor jou!

Wie zijn wij?

Oosterhoff Group is een groep van ondernemingen, bestaande uit ABT, bbn adviseurs, HE adviseurs, Luning en Meelis & Partners, waar circa 500 ondernemende mensen werken met een fascinatie voor bouwopgaven. Samen ondersteunen wij onze omvangrijke kring van opdrachtgevers bij het realiseren van hun droomproject. Dat doen we met huisvestingsadvies, brede technische advisering (constructie, installatie, bouwfysica), projectmanagementcapaciteit en financieel advies (bouw-, investerings- en exploitatiekosten).  Wij dagen onze opdrachtgevers uit om de duurzaamheidslat hoger te leggen.

Wat bieden we?

Oosterhoff Group geeft jou als trainee de kans om je carrière in een innovatieve en uitdagende omgeving te starten. Het traineeship is verdeeld in 3 periodes van 8 maanden waarbij je steeds voor een andere dochteronderneming werkt. In twee jaar tijd doe je daarbij enorm veel ervaring op in verschillenden velden:  analyse van vastgoedportefeuilles, haalbaarheidsstudies/business cases, gebruikerswensen en programma's van eisen, total engineering, constructie, installatietechniek, bouwfysica, geotechniek, beveiligingsbeleid, EPB, duurzaamheid, etc. etc.  We bieden daarbij een veelzijdig scholingsprogramma en ruimte om jouw specifieke passie en talenten te ontdekken. Na 2 jaar heb je goed inzicht wat allemaal nodig is om een bouwopgave vanaf het prille begin tot een goed einde te brengen. Je bent er klaar voor om als projectleider/projectmanager of specialist aan de slag te gaan.

Wie zoeken we?

We zoeken young potentials met een ondernemende en creatieve geest, met lef en het vermogen om snel te schakelen. Je hebt:

  • Een (bijna) afgeronde universitaire opleiding of maximaal een jaar werkervaring, mocht je je studie al afgerond hebben
  • Aantoonbare interesse en affiniteit met de gebouwde omgeving
  • Een ondernemende persoonlijkheid
  • Flexibiliteit om op verschillende plekken te werken

Ben je enthousiast en per september beschikbaar? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten met je CV, motivatie en eventueel een portfolio. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Berenike van Lohuizen: bi.van.lohuizen@oosterhoffgroup.eu of +31 88 2262476.

Bekijk voor meer informatie over de Oosterhoff Group bedrijven onderstaand de website per bedrijf:

ABT | ABT België | abtWassenaar | bbn adviseurs | Adviesbureau Lüning | IBD engineers

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Oosterhoff Group

Berenike van Lohuizen

Arnhemsestraatweg 358
6881 NK Velp

+31 88 2262476
bi.van.lohuizen@oosterhoffgroup.eu
http://www.oosterhoffgroup.eu/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden