Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Business Development bij Oost NL

Traineeship
Apeldoorn
Bedrijf: Oost NL
Sluit: 18-02-2019

Nieuwsgierige en gedreven trainees

Oost NL heeft plaats voor nieuwsgierige en gedreven trainees (junior/starter) voor de business unit Business Development. Ben jij nieuwsgierig, gedreven, open minded en niet bang om het onbekende op te pakken, nieuwe kansen te zien en die aan te grijpen en/of daar een rol in te vervullen?

Wil je deel uitmaken van een team met hoogopgeleide professionals? Bij Oost NL zet je je in voor onze innovatieve samenwerkingsprojecten, waarbij je in gesprek komt met collega’s maar ook onze externe relaties zoals kennisinstellingen, gemeentes, provincie Gelderland en Overijssel en met name het innovatieve mkb-bedrijfsleven in Oost-Nederland. Vind je het een uitdaging om hierin zelf je weg te zoeken en die te vinden? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren.                                                        

De business unit Business Development bestaat uit de teams: Tech, (Innovatieve) Maakindustrie, Logistiek, (Agro-) Food, Health, Energy en OHMG (Ontwikkelings- en Herstructureringsmaatschappij Gelderland).

Wat ga je zoal doen?

Als trainee ga je je in eerste instantie bezighouden met veelal interne opdrachten (desk research). In de loop van de tijd ga je mogelijk ook meer op pad met ervaren collega’s.

 • Je ondersteunt de projectleiders en business developers van het team, bij de uitvoering van hun werkzaamheden;
 • Je ondersteunt de teammanager bij uit te voeren teamactiviteiten en werkzaamheden;
 • Je levert een inhoudelijke bijdrage aan de uitvoering van diverse projecten (uiteraard word je hierin begeleid door een ervaren projectleider);
 • Je denkt, onderzoekt, en schrijft mee aan projecten die ontwikkeld (uitgedacht) worden;
 • Je signaleert ontwikkelingen, schakelt op het juiste moment de juiste mensen in voor steun en medewerking;
 • Je onderneemt acties om gestelde projectdoelen te behalen.
 • Je wordt gezien als een volwaardig lid van je team en we zien graag dat je de opgedane kennis, tijdens opleiding en stage, deelt binnen je team en/of organisatie.
 • Bijvoorbeeld meedraaien in een projectgroep voor een nieuwe software systeem.
 • Meer weten over diverse onderzoeksvragen en concrete voorbeelden van werkzaamheden?

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde (relevante) hbo- of wo-opleiding;
 • Een positieve, proactieve, oplossings- en resultaatgerichte werkhouding;
 • Niet bang om vragen te stellen, feedback te geven en te ontvangen;
 • Regionale kansen zien en die weten te benutten;
 • Goed kunnen analyseren en schrijven;
 • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Als persoon ben je…  

Nieuwsgierig, oplossings- en doelgericht, omgevingsbewust, niet bang om iets nieuws op te pakken;
Maatschappelijk betrokken en je bewust dat maatschappelijk en economisch belang twee verschillende belangen zijn die vanuit ons perspectief juist heel goed samen kunnen gaan;
Benieuwd naar hoe je onze organisatie goed kunt vertegenwoordigen in onze regio.

Hoe doen wij ons werk?

De kernwaarden van Oost NL zijn betrokken, integer en vindingrijk. Deze uitgangspunten zijn voor ons net zo belangrijk als cijfers. Maatschappelijk rendement staat voorop, zo dragen wij óók bij aan de economie en werkgelegenheid in Gelderland en Overijssel.

Prettig werken vinden we belangrijk. Je kunt dan ook rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een flexibele werkomgeving. Je krijgt een eigen laptop en smartphone zodat je in principe overal kunt werken. Met een thuiswerkvergoeding, een extra vergoeding voor kinderopvang en de mogelijkheid om parttime te werken is er een goede werk- en privébalans. Wij hebben een mooie regeling voor vergoeding van zowel de woon- werk als zakelijke kilometers. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het openbaar vervoer dat 100% wordt vergoed.

Over Oost NL

Oost NL is dé ontwikkelingsmaatschappij voor de provincies Gelderland en Overijssel (Oost-Nederland) en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Wij zijn een publieke onderneming, hebben geen commercieel belang en nemen een onafhankelijke positie in tussen overheden, kennisinstellingen en ondernemers.

Ons doel is een bijdrage te leveren aan oplossingen voor maatschappelijke problemen. Waarmee we ook investeren in onze economie en werkgelegenheid in Gelderland en Overijssel. Oost NL helpt ondernemers in Gelderland en Overijssel te innoveren, investeren en internationaliseren. We doen dit door samenwerken en kennisdelen tussen ondernemers te stimuleren, innovatieprojecten te begeleiden, (buitenlandse) bedrijven aan te trekken, campussen, open innovatiecentra en fieldlabs te ontwikkelen en risicodragend te investeren in kansrijke en innovatieve ondernemingen.

Oost NL telt drie business units (Capital, Business Development en International) met ieder een aantal teams.                          

Looptijd functie

De functie van trainee (junior) is geen ‘verblijfsplek’ binnen onze organisatie. Deze functie kun je voor maximaal twee jaar invullen. Je begint met een jaarcontract, met mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren. In de periode dat je bij ons werkzaam bent faciliteren wij jou bij zowel jouw persoonlijke ontwikkeling als het ontwikkelen en/of verbeteren van je vaardigheden. Na deze periode gaan we samen kijken waar jij staat en wat de vervolg mogelijkheden zijn.

Standplaats: Apeldoorn

Werkgebied: Gelderland en Overijssel

Salaris: Het bruto maandsalaris voor een starter met minimaal een afgeronde hbo-opleiding is bij een fulltime aanstelling € 2.900,-

Wil je meer informatie?

Neem dan gerust contact op met Ron Nuwenhof (teammanager Tech, 06 - 24 13 37 22) Jans Hoekman, teammanager Food, 06 - 51 69 10 02) Alexander Schippers (teammanager Health, 06 - 28 90 91 78) Jan Jonker (teammanager Energy 06 - 28 87 60 79) of Pieter Dillingh (teammanager Innovatieve Maakindustrie, 06 - 51 61 85 13)
Reageren?         

We nodigen je van harte uit om voor 18 februari  2019 te reageren.

Je kunt je CV en motivatiebrief uploaden via onderstaande sollicitatiebutton. In je brief graag aangeven naar welk vakgebied je voorkeur gaat.

 

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Oost NL

Ron Nuwenhof
Teammanager Tech

Laan van Malkenschoten 40
7333 NP Apeldoorn

06 - 24 13 37 22
www.oostnl.nl/solliciteren/traineeship

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden