Loading...

Bezig met laden...

Junior Adviseur Financiën en Bedrijfsvoering bij NCOD

Traineeship
Amersfoort
Bedrijf: NCOD
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Junior adviseur Financiën en Bedrijfsvoering (Jong Professional / Trainee)

Sta je aan het begin van je loopbaan en wil jij jezelf graag ontwikkelen en Nederland mooier maken? Bijdragen aan een slagvaardige en transparantie publieke sector met daarbij aandacht voor mens en duurzaamheid?  Kom dan bij ons werken! Je kunt bij ons interessante en uiteenlopende opdrachten doen op het gebied van (gemeente)financiën en bedrijfsvoering én ons Jong Professional Programma volgen. Binnen dit éénjarige opleidingstraject werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en maak je op een informele manier kennis met je nieuwe collega’s. 

Wat ga je doen?

Bij NCOD zien we junioren als volwaardig adviseur en wij leiden wij je hierin op! Je wordt ingezet voor specifieke projecten en/of het tijdelijk invullen van functies bij onze opdrachtgevers in de publieke sector. Jouw werkzaamheden zijn divers en verschillen per opdracht. Denk bijvoorbeeld aan het meewerken op een financiële administratie, het geven van financiële adviezen, het optimaliseren van processen, het opstellen van planning & control documenten (begroting; jaarrekening en tussentijdse rapportages) en het meehelpen en begeleiden van organisatie verbetertrajecten.

Wie ben jij?

 • je hebt interesse in bedrijfsvoering vraagstukken en overheidsfinanciën
 • je bent enthousiast/gedreven om bij te dragen aan maatschappelijke vraagstukken
 • je neemt verantwoordelijkheid en gaat proactief aan de slag met nieuwe uitdagingen
 • je bent ondernemend en op zoek naar kansen voor jezelf en voor de vakgroep Financiën en Bedrijfsvoering
 • Je bent flexibel, resultaatgericht, representatief en communicatief vaardig. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid en maakt makkelijk verbinding. Je vindt het leuk en uitdagend om zelfstandig of samen bij wisselende opdrachtgevers in het land financiële/bedrijfsvoering projecten uit te voeren en weet daarbij snel je weg te vinden.
 • Je hebt een  afgeronde HBO/WO opleiding. (bedrijfskunde, accountancy of bestuurskunde zijn een pre maar geen verplichting ).

Wij bieden je

 • Je werkt met enthousiaste en professionele collega's die samen met jou het beste willen voor de opdrachtgever en NCOD. 
 • Sinds Corona werken we hybride. Daar hoort een ingerichte thuiswerkplek bij met laptop, tweede beeldscherm, toetsenbord en een telefoonkostenvergoeding.   
 • Naast het thuiswerken zijn we natuurlijk ook regelmatig in huis te vinden bij onze opdrachtgevers. Om dit zo goed mogelijk te faciliteren heb je de keuze uit een leaseregeling of een mobiliteitsbudget. Je kiest zelf welke manier van reizen het best bij jou past en hebt zekerheid dat je reiskosten worden vergoed. 
 • Een fulltime dienstverband is bij ons 36 uur, maar contracturen zijn bespreekbaar.
 • Jouw werk/privé balans vinden wij belangrijk. Werk jij liever van 7 tot 3? Wil je sporten tijdens lunchtijd? Of werk je graag ’s avonds nog een uurtje door?  In afstemming met je opdrachtgever, kun je jouw werkdag zo inrichten zoals jij wilt. Ook vakantie en verlof zijn altijd bespreekbaar. 
 • NCOD organiseert diverse activiteiten zoals samenwerkdagen, kennissessies en sportactiviteiten.
 • Daarnaast ga je deelnemen aan ons jong professional programma.

Waar kom je te werken?

Bij NCOD werk je in een dynamische en informele omgeving met ruim 200 ondernemende collega’s. De onderlinge verbinding in de organisatie is sterk door vakgroepavonden, masterclasses en ontspannende, gezellige activiteiten. We hebben aandacht voor jou als collega en als persoon en werken niet met ‘targets’. Er zijn 12 vakgroepen waaronder Financiën en Bedrijfsvoering (F&B) die bestaat uit ca. 17 collega’s. Je werkt autonoom en krijgt de vrijheid om opdrachten naar eigen inzicht in te vullen, maar kunt altijd terugvallen op collega’s. Vrijwel alle F&B-specialismen zijn in de vakgroep vertegenwoordigd. Dat is handig bij het uitvoeren van opdrachten én goed voor jouw ontwikkeling.

Solliciteren?

Herken je jezelf in het door ons geschetste profiel en hebben we je enthousiast gemaakt? We nodigen je dan graag uit om te solliciteren. We zijn benieuwd naar jouw CV en vooral ook naar jouw persoonlijke motivatie. Zien we een match dan zoeken we graag de verbinding met jou door een nadere kennismaking in een informeel gesprek. Het is ook altijd mogelijk om met één van onze professionals te spreken over de ervaringen bij NCOD.

Mis je nog informatie? Neem dan gerust telefonisch of via WhatsApp contact op met Kornelius Medendorp  (06-15582076) of Tom van Kraaij (06-49024631).

Benieuwd naar de andere carrièremogelijkheden? Bekijk hier ook de andere junior vacatures bij NCOD

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

NCOD

Kornelius Medendorp
Tom van Kraaij

Lieve Vrouwekerkhof 7
3811BS Amersfoort
Nederland

06-15582076 / 06-49024631
https://www.werkenbijncod.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden