Loading...

Bezig met laden...

Junior adviseur Digitalisering & Innovatie bij NCOD

Traineeship
Amersfoort
Bedrijf: NCOD
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Traineeship

Mastership Data & Samenleving

Divers
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature

Junior adviseur Digitalisering & Innovatie NCOD

Wij zijn altijd op zoek naar talenvolle professionals! Wij geloven dat we de publieke sector in Nederland elke dag een stukje slimmer kunnen maken met onze kennis en vaardigheden op het gebied van digitalisering. Effectief digitaliseren betekent anders organiseren. Goed informatiemanagement helpt om de digitale organisatie effectief te ondersteunen. Daarvoor heb je mensen nodig met kennis over ICT, maar ook net zo belangrijk zijn degenen die kennis hebben van menselijke interactie. Een belangrijk onderdeel van ons werk is namelijk gericht op verandermanagement: hoe nemen wij mensen zo goed mogelijk mee in nieuwe ontwikkelingen, systemen of werkwijzen. 

Wat ga je doen?

Jij houdt van afwisseling en van opdrachten op het snijvlak van mens, organisatie en ICT. De combinatie van deze drie aspecten maken je ontzettend enthousiast en je houdt ervan om impact te hebben. Je gaat aan de slag bij o.a. gemeenten, provincies, waterschappen en nog veel meer leuke opdrachtgevers. Vanuit jouw rol ben je vaak een spin in het web, werk je samen met collega’s op de opdracht en toon je inlevingsvermogen. Ons vakgebied is zeer divers, je kunt denken aan: 

 • veranderkundige projecten; 
 • projectmanagement; 
 • procesoptimalisatie; 
 • implementatietrajecten en procesinrichting; 
 • informatiemanagement en advies; 
 • informatiebeveiliging en privacy. 

Hierbij is het mogelijk om je te specialiseren in één van de vakgebieden of rollen. Je kunt ook de opties openhouden en binnen verschillende vakgebieden ervaring op doen om te kijken wat het beste bij je past. 

Wie ben jij?

Ervaring binnen de publieke sector, met digitalisering of informatiemanagement is een pré maar zeker geen vereiste. Binnen onze vakgroep gaan wij uit van ‘learning on the job’.  We vinden vaardigheden en karaktereigenschappen belangrijker dan inhoudelijke kennis. Deze kennis volgt vanzelf en leer je binnen de vakgroep en op de opdracht. Wij hebben veel ervaren collega’s die met plezier kennis overdragen en je ondersteunen.  Ook het NCOD brede Jong Professional programma biedt de benodigde ondersteuning. 

Wij bieden je

 • Uitdagende projecten bij gemeenten, provincies, waterschappen en omgevingsdiensten. 
 • Een werkveld op het snijvlak van organisatie, informatiemanagement, digitalisering en veranderen. 
 • Een fulltime dienstverband is 36 uur die je plaats- en tijdsonafhankelijk kunt invullen. Het aantal contracturen is bespreekbaar. 
 • Een goed salaris, onkostenvergoeding en een laptop. Daarnaast heb je de keuze uit een (elektrische) leaseauto of een mobiliteitsbudget zodat jij kunt kiezen voor het vervoer dat bij jou past. 
 • We vinden privé ook heel belangrijk en daarom krijg je veel vrijheid in het opnemen van verlofuren of het sparen van extra vakantiedagen. 
 • De mogelijkheid tot doorgroeien op een manier die bij jou past. NCOD ondersteunt leren en ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen. 
 • Het behalen van  certificaten als Lean, Scrum en Prince 2. 
 • Deelname aan het NCOD Jong Professional Programma. 
 • Onderdeel zijn van een leuk en dynamisch team, met een mix aan leeftijden en ervaring waarin we veel met elkaar ondernemen. O.a. een tweejaarlijkse buitenlandreis, ski-uitje, informele teamuitjes en samenwerkdagen. 

Solliciteren?

Ben jij enthousiast en wil jij je verder ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je bent altijd welkom voor een kennismaking bij ons. Het is ook altijd mogelijk om met één van onze professionals te spreken over de ervaringen bij NCOD. Heb jij naar aanleiding van deze vacature nog vragen, neem dan gerust telefonisch of via WhatsApp contact op met Ineke Linders via 06-23 74 41 62 of Feline Gillessen via 06-23 09 24 21.

 

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship Nuclear Technology

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature
Startersvacature

Junior Consultant Decommissioning - Waste Management

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

NCOD

Afdeling Recruitment

Lieve Vrouwekerkhof 7
3811 BS Amersfoort
Nederland

085-9020530
https://www.werkenbijncod.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden