Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Implementatie Consultant bij Mysolution

Traineeship
Houten
Bedrijf: Mysolution
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Trainee Implementatie Consultant

Het einde van jouw studie nadert en je moet je nu echt gaan focussen op die eerste echte nieuwe baan! Door jouw studie heb je inzicht gekregen in bedrijfsprocessen en zie je jezelf ontwikkelen als iemand die de brug slaat tussen de gebruikersorganisatie en de ICT? Mysolution is in staat om jou te laten groeien tot een succesvol volwaardig functioneel Implementatie Consultant van onze ERP software.

Functie

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze starters die door middel van ‘on the job learning’ worden opgeleid tot volwaardige Implementatie Consultant. Je start in een vier weken durende scholingstraject die je als Support Consultant op verschillende niveaus doorloopt. Je wordt hierbij begeleid door een Senior Consultant. Je leert onze organisatie, software en bedrijfsprocessen van onze klanten goed kennen. Na één à anderhalf jaar ben jij klaargestoomd om als Implementatie Consultant hands-on aan de slag te gaan met de implementatie van onze ERP(totaal)oplossingen bij klanten.
Naast implementeren, denk je ook mee over nieuwe features voor ons product. Uiteindelijk ben je niet alleen adviseur voor de klant, maar ook voor de interne omgeving. Jij weet als geen ander wat er bij de klanten speelt. Is er een aanpassing nodig? Jouw collega’s van development zitten klaar om jouw functioneel ontwerp verder technisch uit te werken.

Wat deze functie uniek maakt, is dat je van A tot Z betrokken bent bij onze oplossing en de implementatie ervan. Het gehele Mysolution team staat klaar om je te helpen, maar jij hebt de leiding over jouw deel van het project en bent verantwoordelijk voor het succes. Hierdoor moet je diep in de materie duiken en kom je naar boven als echte specialist. Je bent actief op verschillende niveaus; business niveau, user niveau en houdt de interne organisatie in gedachte. Je vervult voor verschillende personen verschillende behoeften. Een uitdagende baan is hier dus geen loze belofte.

Je haalt voldoening uit een tevreden klant en draagt bij aan een mooi product waar we met zijn allen trots op zijn.

Mysolution

Mysolution is een succesvolle leverancier van ERP software op basis van Microsoft Dynamics NAV gericht op de flexibele arbeidsmarkt en zakelijke dienstverlening. Bedrijven als USG, Brunel, AB Vakwerk, SUSA, Timing, Covebo, Michael Page en POSG werken met onze innovatieve software. Met ruim 80 medewerkers is onze organisatie overzichtelijk en informeel, maar kwalitatief hoogstaand. Het merk Mysolution staat voor klasse, niet de middenmoot maar innovatiever, meer integratie en meer efficiency. Onze cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en vooral ook collegiaal. Je zult snel merken dat je bij ons je kwaliteiten optimaal kunt ontplooien en jij je snel thuis zult voelen.

Functievereisten

 • Afgestudeerd in een relevante universitaire of HBO studie (zoals Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Business IT & Management)
 • Jouw passie is het optimaliseren van bedrijfsprocessen
 • Je beschikt over een goede organisatiesensitiviteit
 • Je bent in staat om de kernprocessen van een organisatie snel te doorzien om vervolgens een verbetervoorstel te doen
 • Goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen zijn onmisbaar, je stopt niet tot er een oplossing is
 • Je beschouwt de klant als koning, maar durft ook effectief nee te zeggen

Aanbod

 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, pensioenregeling, telefoon, laptop en 28 vakantiedagen
 • Vakantiedagen bijkopen is mogelijk
 • Een aantrekkelijke bonusregeling
 • Een platte organisatie waar iedereen van elkaar blijft leren
 • Een gezellig en hecht team waarmee je deel kunt nemen aan verschillende activiteiten
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling, we zullen met jou persoonlijk de lijnen voor je eigen loopbaanontwikkeling uitstippelen

Solliciteren

Wil jij aan de slag als Trainee Implementatie Consultant vanaf 1 juni of 1 september 2019? Mail je CV en motivatie naar Jeremy van der Plaat, Corporate Recruiter (jvanderplaat@mysolution.nl). Een telefoontje maakt het allemaal nog persoonlijker. Neem contact met hem op via 06 30 24 52 89.

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Mysolution

Jeremy van der Plaat
Recruiter

De Bouw 149
3991 SZ Houten

06 30 24 52 89
jvanderplaat@mysolution.nl
www.mysolution.com

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden