Management Traineeship bij Makro Nederland

Traineeship
Diverse locaties
Sluit: 25-01-2019

MANAGEMENT TRAINEESHIP MAKRO NEDERLAND

Dienstverband Fulltime
Vacature: Management Trainee bij Makro Nederland 

Makro is onderdeel van een beursgenoteerd internationaal handels- en dienstenbedrijf (Metro AG), met meer dan 750 Cash & Carry vestigingen in 26 landen. Makro is al 50 jaar toonaangevend als groothandel in Nederland. Ontwikkeling van mens en organisatie is bij ons key voor een stabiele toekomst. Met meer dan 17 vestigingen en ruim 3600 medewerkers is Makro partner voor ondernemend Nederland. Een compleet food en non-food assortiment is beschikbaar voor de zaak en thuis.

Het Traineeship bij MAKRO?

Geef je carrière een kickstart, binnen anderhalf jaar tijd klaargestoomd worden voor een functie op management niveau! Vanuit een assistent management functie krijg jij als trainee de ruimte, begeleiding en training die er voor nodig is om jou te ontwikkelen tot een management professional in de retail en groothandel wereld.

Als Afdelingsassistent bij Makro ben je samen met de afdelingsmanager verantwoordelijk voor het aansturen en functioneren van een van onze winkelafdelingen. Hierbij ben je eigenlijk verantwoordelijk voor je eigen winkel binnen Makro. Denk bijvoorbeeld aan een gehele office & media afdeling, of de verantwoording over alle ultra-vers producten. Commercie, logistiek en operatie hebben jouw specifieke aandacht in deze rol. Je leert tevens het beste uit mensen te halen door hen te coachen en verder te ontwikkelen. Op het gebied van kwaliteit, kosten en service presteren jij en jouw team optimaal.

Voor een brede ontwikkeling rouleer je binnen dit traineeship onder afdelingen, zodat je veel ervaring op doet waar je de rest van je carrière profijt van zal hebben. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding vanuit zowel de vestiging waarbinnen je werkzaam bent, als vanuit ons hoofdkantoor te Amsterdam. Tot slot sluit je aan in een landelijk geselecteerde groep van trainees en voorzien we in verschillende management trainingen en cursussen, zoals bijvoorbeeld situationeel leidinggeven.

Waar voldoe jij aan als kandidaat?

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding;
  • Je bent service gericht en de klant staat bij jou centraal;
  • Proactief in het zoeken naar mogelijkheden tot optimalisering;
  • Ervaring met retail en leidinggeven is een pre;
  • Leergierig! Je weet van aanpakken en wil jezelf middels dit traineeship maximaal ontwikkelen.

Wat biedt Makro?

Bij Makro werk je in een flexibele, resultaatgerichte cultuur waarin ruimte wordt geboden voor ontwikkeling en initiatief. De organisatie is sterk in ontwikkeling en dat biedt kansen. 

Bij Makro kun je jezelf verzekeren van:

  • Een veelzijdige functie in een uitdagende winkelomgeving;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Ruimte voor initiatief en zelfstandigheid;
  • Werk in een flexibele, resultaatgerichte cultuur;
  • En een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende functie in een (commercieel) gedreven team, waarbij de focus ligt op je eigen ontwikkeling? Dan is dit traineeship iets voor jou!

Sollicitatie procedure

Als we jou sollicitatie hebben ontvangen en positief gestemd zijn, dan nodigen we je uit voor onze selectiedag op 29 januari te Vianen. Een unieke dag waarbij je als sollicitant veel te weten komt over Makro en jezelf, maar ook snel weet waar je aan toe bent. Op deze dag kan je namelijk twee gesprekken voeren en een drietal assessments maken. Gaat alles naar wens dan heb je dezelfde week nog een aanbieding op zak om per 1 maart 2019 te starten als Management trainee bij Makro Nederland!

Solliciteer voor 25 januari via de ''Solliciteer'' button naar een plek binnen ons Traineeship! Welke Makro vestiging zit er bij jou in de buurt?
Amsterdam, Vianen, Delft, Hengelo, Best, Groningen, Duiven, Breda, Nuth, Barendrecht, Nijmegen, Den Bosch, Nieuwegein, Wateringen, Dordrecht, Beverwijk of Leeuwarden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Makro Nederland

Afdeling Recruitment

Spaklerweg 50-52
1114 AE Diverse locaties

https://www.makro.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden