Loading...

Bezig met laden...

LDE-traineeship bij Leiden.Delft.Erasmus

Traineeship
Leiden, Delft, Rotterdam
Sluit: 02-04-2024

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Traineeship

Global Manufacturing Trainee Program

Elst
Bedrijf: KraftHeinz Company
Bekijk deze vacature

LDE-traineeship

36 - 40 uur | Leiden-Delft-Erasmus

Jezelf ontwikkelen in een universitaire werkomgeving en impact maken? Je doet het als trainee bij de universiteiten Leiden, Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam (LDE)!

Functieomschrijving

Een kickstart van jouw professionele carrière. Daar kun je op rekenen tijdens het volgen van dit tweejarig LDE traineeship. Je krijgt als trainee de unieke kans om je in twee jaar tijd op professioneel en persoonlijk vlak volop te ontwikkelen. Je werkt binnen een academische omgeving, je bouwt een eigen netwerk op én je leert jezelf beter kennen. Zo ontdek je waar jouw interesses liggen, werk je aan je competenties en word je begeleid om het vervolg van je loopbaan binnen de universitaire wereld voort te zetten.

Als trainee werk je zelfstandig aan een impactvolle opdracht bij een van de universiteiten. Daarnaast volg je een uitdagend trainingsprogramma bij de Baak, krijg je een-op-een coaching en neem je deel aan intervisies. Je ontmoet regelmatig je medetrainees bij de andere activiteiten, die je samen organiseert. Het traineeship volg je samen met ongeveer achttien andere trainees. Doordat je veel met elkaar deelt, groeit snel een hechte band.

Kortom:

 • Een bijzondere kans om in twee jaar aan twee opdrachten bij twee verschillende universiteiten te werken;
 • In het eerste jaar een salaris van €3.226,- bruto per maand, in het tweede jaar €3.377,- bruto per maand, plus vakantiegeld en 13de maand, en een ruime vakantieregeling.
 • Een persoonlijk ontwikkelprogramma bij de Baak;
 • Individuele coaching;
 • Reflectie op jouw professionele groei en ontwikkeling door middel van intervisie;
 • Organiseren van activiteiten door je in te zetten binnen een van de commissies.

Functie-eisen

 • Bij de start van het traineeship op 1 september 2024 heb je een academische masteropleiding afgerond (alle studierichtingen) in het jaar 2022, 2023 of 2024
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en spreekt en schrijft Nederlands en Engels op C1-niveau.
 • Je kunt op basis van complexe informatie jouw denkbeelden en ideeën goed formuleren.
 • Je bent gedreven en neemt de verantwoordelijkheid voor je opdracht. Je stelt jezelf doelen en scheidt hoofdzaken van bijzaken.
 • Je kunt plannen en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden.
 • Je kunt jezelf presenteren en weet je opdrachtgever en collega’s te enthousiasmeren voor jouw ideeën.
 • Je werkt goed samen met collega’s en houdt rekening met verschillende belangen. Je hebt oog voor je werkomgeving en weet snel wat er speelt.

Wij omarmen diversiteit en hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat dit ons werk innovatiever maakt, de gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger. Herken je je niet in alle genoemde competenties, maar ben je wel gemotiveerd om te starten als LDE-trainee? Wij zien ook jouw sollicitatie graag tegemoet.

Leiden-Delft-Erasmus

De samenwerking tussen de Universiteit Leiden, de TU Delft en de Erasmus Universiteit heeft de vorm van een strategische alliantie. Dat houdt in dat de drie universiteiten vanuit een gezamenlijke visie en gezamenlijke doelstellingen samenwerken op specifieke terreinen.

Eerst meer weten?

Heb je vragen over het LDE-traineeship? Meld je via deze link aan voor een van de vrijblijvende online informatiesessies. Tijdens deze sessie kan je al jouw vragen stellen en kun je kennismaken met de huidige LDE trainees. Heb je daarna nog vragen stel ze aan Maaike Snoep van Leiden Delft Erasmus Universities (LDE) via [email protected].

Sollicitatieprocedure

Ben jij één van onze nieuwe trainees? Upload je motivatiebrief (max 1 A4) en CV uiterlijk 2 april 2024 om 12.00 uur via de sollicitatiebutton.

We vragen je om in je motivatiebrief in 3 alinea’s ons het volgende over jezelf te vertellen:

Waarom je enthousiast bent over het traineeship en wat je wilt leren in het traineeship.

Wie je bent en wat jou kenmerkt.

Welke ervaring in je leven is leerzaam voor jou geweest en hoe heb je het geleerde toegepast?

Je kunt je sollicitatie richten aan de coördinatoren van het LDE-traineeship. Reserveer alvast de selectie data in je agenda, deze kun je hier vinden: LDE selectie.

 

 

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Technisch Management Traineeship

Landelijk
Bedrijf: PreZero
Bekijk deze vacature
Traineeship

Management Traineeship

Landelijk
Bedrijf: PreZero
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Universiteit Leiden, de TU Delft en de Erasmus Universiteit

Maaike Snoep

Divers
1000AA Leiden, Delft, Rotterdam
Nederland

[email protected]
http://www.leiden-delft-erasmus.nl

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden