Loading...

Bezig met laden...

Traineeship IT Trainer/ opleider bij IVO Rechtspraak

Traineeship
Utrecht
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

MKW Traineeprogramma bij middelgrote en kleine woningcorporaties

Diverse locaties
Bedrijf: MKW platform voor middelgrote en kleine woningcorporaties
Bekijk deze vacature
Traineeship

Mastership Data & Samenleving

Divers
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature

Traineeship IT Trainer/ opleider Rechtspraak

Ontwikkel je talenten als Trainee IT Trainer/ opleider maximaal. Bij een organisatie die vooroploopt in innovatie én maatschappelijk het verschil maakt. Als onderdeel van de Rechtspraak maken we de Nederlandse rechtspraak digitaal toegankelijk!

Wat doe je als Trainee bij IVO Rechtspraak?

Het antwoord op die vraag is een inkoppertje. Want ons Traineeship draait maar om één ding: dat jij je talenten als professional maximaal ontwikkelt en inzet! We halen alles uit de kast, met een programma op maat van jou! In twee jaar tijd krijg je volop de kans om kennis en ervaring op te doen en je soft skills te vergroten.

Wat doe je als IT Trainer/ opleider bij IVO Rechtspraak?

Je doet werk met een enorme impact! Want IVO Rechtspraak maakt als IT-dienstverlener de Nederlandse rechtspraak digitaal toegankelijk. En jij helpt duizenden medewerkers van de Rechtspraak en daarbuiten hun werk makkelijker en sneller te doen met onze applicaties. Zowel door trainingen te geven als door opleidingsmateriaal te ontwikkelen. Een superleuke én belangrijke baan!

Hoe je werk eruitziet

Rechters, gerechtsjuristen, administratief medewerkers, maar bijvoorbeeld ook advocaten, bewindvoerders en burgers. Vanuit IVO ondersteunen we ze met allerlei digitale applicaties. Jij leert ze niet alleen om die applicaties goed te gebruiken, maar helpt ze ook om hun werkprocessen te verbeteren. Dat doe je vanuit het team Leren & Ontwikkelen, een creatieve club mensen die openstaat voor nieuwe ideeën en innovatie absoluut niet schuwt.

In je werk sta je dicht bij de gebruikers van onze applicaties. Jij begrijpt waar ze mee zitten, hoe ze werken en wat ze willen. Van daaruit denk je mee met de implementatiemanager, communicatiespecialist en functioneel beheerder. Nog voor de implementatie van een nieuwe of gewijzigde applicatie ben jij al aangehaakt. Wat is er nodig om te zorgen dat gebruikers met de digitale toepassing uit de voeten kunnen? En hoe neem je eventuele weerstand tegen veranderingen weg?

Wil jij een goede opleider én trainer worden? Ga je voor samenwerking? En weet je mensen mee te nemen in veranderingen? Dan zou jij wel eens onze ideale Trainee Trainer/Opleider Digitalisering kunnen zijn!

Hoe je programma eruitziet

Samen kijken we welke richting jij het beste uitgaat en hoe we je het snelste ‘op vlieghoogte’ brengen. Dat is altijd een combinatie van werkervaring opdoen en leren, zo breng je nieuwe kennis direct in de praktijk. Je werkt in een team samen met andere analisten en hebt daarin je eigen inbreng. Daarnaast krijg je vakinhoudelijke trainingen, daar maken we duidelijke afspraken over. Binnen je team heb je een buddy die je begeleidt en zelfs een coach behoort tot de mogelijkheden. Aan je soft skills werk je samen met de andere deelnemers aan ons Trainee Programma. In workshops leer je bijvoorbeeld met feedback omgaat en hoe je initiatief neemt. Het leuke van dit gezamenlijke onderdeel is dat je meteen de andere talenten uit jouw lichting leert kennen. Al zitten ze in een heel ander team. Handig om ervaringen uit te wisselen en gewoon gezellig!

Ben jij een ambitieuze starter of beginnend IT Trainer/ opleider? En wil je al je kwaliteiten benutten in een baan met inhoud én mooie carrièrevooruitzichten op het snijvlak van IT en business? Grijp dan nu je kans en doe mee aan het Traineeship van IVO Rechtspraak! 

“Wat ik zo leuk vind aan het traineeship is dat je in een korte tijd veel collega’s leert kennen die in dezelfde fase als jij zitten. De vele uitjes die georganiseerd worden met de andere (oude) lichtingen geven ook wel aan hoe hecht de trainees onderling zijn. Daarnaast is het erg leerzaam en leuk om soft skills cursussen te volgen omdat deze juist niet inhoudelijk, maar op een andere manier aan je werk bijdragen."

Wat we je bieden

Om te beginnen een leuke, informele werksfeer. We houden de lijnen graag kort! En je arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld volgens de CAO Rijk. Wat belangrijke punten op een rij:

 • Je salaris is € 3165 op basis van 36-urige werkweek. Je zit in schaal 9.

 • Je krijgt een Individueel Keuze Budget (IKB) van € 518 bruto per maand (16,37%). Dit is inclusief je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt dit budget bijvoorbeeld laten uitkeren of in vrije dagen omzetten.

 • Je kunt deels thuis werken maar bent ook van harte welkom op kantoor!

 • Je krijgt 26 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek

 • Jouw ontwikkeling staat centraal: je volgt opleidingen en behaalt certificaten.

 • Onze talentmanager neemt je mee door een mooi soft skills programma waarin je met de andere trainees het beste in elkaar naar boven haalt

 • Samen met de andere trainees heb je leuke bijeenkomsten als pizzasessie, lunches of sporten en borrelen buiten het werk.

 • Bij IVO Rechtspraak stimuleren we reizen met het OV! Je krijgt een OV-chipkaart waarmee je gratis voor je werk reist.

 • Je pensioen is goed geregeld via het ABP

 • We starten 1 april 2024 met het programma.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op www.p-direkt.nl. 

Wat we van je vragen

Dit zijn de dingen waar je volgens het ideaalplaatje aan voldoet:

 • Je hebt (bijna) een hbo of wo-studie afgerond (bij voorkeur een didactische/opleidingskundige studieachtergrond)

 • Je hebt niet meer dan 2 jaar werkervaring

 • Je wilt veel leren en jezelf ontwikkelen

 • Je bent initiatiefrijk en houdt wel van een uitdaging

Doe je mee aan ons talentprogramma, dan vragen we ook altijd een Verklaring Omtrent Gedrag.

Interesse?

Is de functie van Trainee IT Trainer/ opleider bij IVO Rechtspraak iets voor jou? Reageer dan zo snel mogelijk via onderstaande button. 

Meer weten? 

Bel Edwin Visser, Corporate Recruiter 06 5548 1826.

IVO Rechtspraak
Uniceflaan 1
3527 WX Utrecht

Meer weten?

Benieuwd naar ervaringen van onze Trainees of naar andere vacatures binnen het programma? Kijk dan op:

www.werkenbijderechtspraak.nl/ivo-rechtspraak/traineeship/ 

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship Nuclear Technology

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Test & Quality Consultant

De Meern
Bedrijf: Superp
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

De Rechtspraak

Edwin Visser
Corporate IT Recruiter

Uniceflaan 1
3527 WX Utrecht
Nederland

06 5548 1826
https://www.werkenbijderechtspraak.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden