Loading...

Bezig met laden...

ISS Global Management Trainee Programme bij ISS Facility Services

Traineeship
De Meern
Sluit: 18-02-2022

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Amstelveen
Bedrijf: Meijers
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Schade Verkeer

Capelle a/d IJssel
Bedrijf: DEKRA People
Bekijk deze vacature

ISS Global Management Trainee-programma

Ben je ambitieus en getalenteerd en sta je stevig met beide benen op de grond? Dan ben jij misschien één van de young professionals die we zoeken voor ons Global Management Trainee-programma.

Voor de leiders van de toekomst

Het ISS Global Management Trainee programma is het startpunt voor mensen met managementpotentieel om de leiders van de toekomst te worden in een ambitieus internationaal bedrijf. Je maakt onderdeel uit van een internationale organisatie met meer dan 500.000 toegewijde medewerkers, werkzaam in meer dan 50 landen.  
 
Tijdens het intensieve, 18 maanden durende ISS Global Management Trainee programma verwachten we van je dat je hard werkt. Dat begint al tijdens het veeleisende wervingsproces. Wij zijn op zoek naar de allerbeste mensen die ISS de toekomst in kunnen begeleiden. Dat betekent dat slechts een paar sollicitanten uit ieder land de definitieve selectie halen. Desalniettemin. Als je eenmaal bij de definitieve selectie hoort, kijk je nooit meer terug. Het ISS Global Management Trainee programma is je verkorte route naar een topmanagementcarrière. Ben je klaar om dit avontuur aan te gaan? 

De reis van een trainee

Volg de reis van een trainee op Instagram om uit eerste hand de updates te zien van deelnemers van over de hele wereld. Bekijk op LinkedIn.

Het carrièrepad van een trainee

Als ISS managementtrainee krijg je een uitgebreide introductie tot ons bedrijf. Te beginnen met inzichten in de organisatie op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Om jouw kennis van onze cultuur te vergroten, volg je een versnelde ‘minicarrière’ in verschillende fases in onze serviceorganisatie. Je krijgt inzicht in onze internationale aanwezigheid als we je tijdens het programma drie maanden naar een ander land sturen. Daar richt jij je zich op een bepaald segment waar je een commerciële en operationele stage voltooit en een relevant project uitvoert. 
 
Als onderdeel van het programma werk je als assistent manager van een van onze key account managers om de belangrijkste business tools te leren kennen die we bij ISS gebruiken om te voldoen aan de behoeften van klanten. Tijdens dit deel van jouw training onderzoek je de behoeften van klanten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Ook stel je een samenhangende waardepropositie op. 

Wie ben jij?

Wie is de ideale kandidaat voor het ISS Global Management Trainee programma? Ten eerste moet je een bedrijfs- of commercieel gerelateerde diploma en relevante werkervaring hebben uit een stage/baan tijdens jouw opleiding of via een commerciële functie (bijv: accountmanagement, sales of consultancy). 
 
Als persoon geniet je van complexe uitdagingen en heb je het juiste analytische besluitvaardige en leiderschapspotentieel om klanten te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun organisatie. Belangrijker nog is dat jij jouw ambitieuze instelling kunt combineren met een respectvolle en emphatische houding ten opzichte van de mensen om jou heen. Je kunt ook goed communiceren. Je heb het in je om een gesprek te voeren op alle niveaus in de organisatie. Bovendien ben je in staat om het goede voorbeeld te geven en te doen wat je zegt.

Wat levert het jou op?

Tijdens deze unieke carrièrekans staat de ontwikkeling van jouw leiderschapskwaliteiten tijdens het gehele programma centraal. Je krijgt een persoonlijke mentor toegewezen uit het nationale managementteam. Deze treedt op als jouw coach en sponsor binnen de organisatie en helpt jou in jouw persoonlijke ontwikkelingsplan. Door verschillende workshops krijg je de kans om te netwerken en best practices uit te wisselen met de managementtrainees uit andere landen.

Onze toewijding aan jouw carrièreontwikkeling

De ontwikkeling van onze medewerkers is de hoeksteen van de strategie bij ISS. Professionele en persoonlijke ontwikkeling is essentieel om een team gemotiveerd te houden zodat ze zich blijven focussen op hoge kwaliteit en innovatie. De mogelijkheden voor carrièreontwikkeling zijn allemaal onderdeel van de voortdurende persoonlijke ontwikkeling. Als internationaal bedrijf bieden we mooie uitdagingen aan mensen die willen verplaatsen.

Meer weten of meteen solliciteren?

Heb je vragen over het Traineeship? Neem dan contact op met Laury Jongsma via recruitment@nl.issworld.com.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Trainee/Graduate DHL Supply Chain

Eindhoven
Bedrijf: DHL
Bekijk deze vacature
Traineeship

Operationeel Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: Hutchison Ports ECT Rotterdam
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ISS Facility Management

Laury Jongsma
People and Culture Business Partner

Rijnzathe 8
3454 PV De Meern
Nederland

recruitment@nl.issworld.com
www.nl.issworld.com/trainee

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden