Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Schade Verkeer bij DEKRA People

Traineeship
Capelle a/d IJssel
Bedrijf: DEKRA People
Sluit: 01-10-2022

Traineeship Schade

Wil je jezelf ontwikkelen door opgeleid worden tot een kwalitatief sterke schadebehandelaar? Start dan 3 oktober 2022 met het DEKRA Traineeship Schade verkeer! 

Functie

Via dit Traineeship krijg jij de kans om je te ontwikkelen tot schadebehandelaar. Dit begint voor jou allemaal op ons kantoor in Capelle aan den IJssel, waar alles in het teken staat van materieel schadebehandeling. Tijdens het DEKRA Traineeship combineer je werken en leren. Wij bieden je een brug tussen de theorie en de praktijk. Zo wissel je het opdoen van praktijkervaring af met vakinhoudelijke trainingen, communicatietrainingen en trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Alles om dichter bij jouw doel te komen: het zijn van een goede schadebehandelaar.

In de functie van schadebehandelaar komen jouw juridische kennis en sociale vaardigheden samen. Als schadebehandelaar begeleid je het proces voor het afwikkelen van schade van de klant. Dit kan gaan om een autoschade, opgelopen doordat de klant een paaltje over het hoofd heeft gezien of een lekkage in de badkamer die voor schade heeft gezorgd.

Yes, je mag starten!

De eerste twee weken van het Traineeship start je gezamenlijk met jouw collega trainees met een intensieve interne opleiding, zodat je de basis meteen goed legt. De opleiding wordt verzorgd door onze ervaren rot in het vak, Selma Joosten. Zij neemt je mee in de verschillende aspecten van de materiële schadebehandeling; van aansprakelijkheid tot dekking en van het voeren van een slechtnieuwsgesprek tot aan het afronden van een écht dossier. 

Deze twee weken vinden de lesdagen plaats bij DEKRA Claims & Expertise in Capelle a/d IJssel, DEKRA Rail in Utrecht en online. 

Van Theorie naar Praktijk

Na het succesvol afronden van de theorie sta je natuurlijk te popelen om zelfstandig aan de slag te gaan als schadebehandelaar. Dit is het moment om de door jou opgedane kennis in de praktijk te brengen bij een opdrachtgever én een kickstart van jouw carrière.

Tijdens jouw eerste opdracht

Tijdens dit deel van het DEKRA Traineeship word je begeleid door de Manager Interim Professional en jouw interne buddy. Gezamenlijk stellen jullie een persoonlijk ontwikkelplan op, waarin je jouw doelen opstelt. Om deze doelen te realiseren, bieden wij de volgende handvatten:

 • Een vaste interne buddy waar je terecht kunt met al je inhoudelijke vragen;
 • Onbeperkt toegang tot inhoudelijke Masterclasses door experts uit de praktijk;
 • Het behalen van je Wft basis en Wft schade particulier;
 • Deelnemen aan toffe (online) events.

Jouw profiel

 

 • Je hebt een juridische of verzekeringstechnische opleiding afgerond;
 • Je hebt 0.5-2 jaar (stage)ervaring opgedaan als schadebehandelaar of binnen de verzekeringsbranche;
 • Daarnaast ben je ambitieus, leergierig en pas jij je gemakkelijk aan in nieuwe situaties;
 • Tot slot ben je minimaal 32 uur beschikbaar.

Aanbod

Naast wat wij van jou vragen is het ook belangrijk om te weten wat wij jou bieden:

 • Een jaarcontract met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een startsalaris van tussen de 2100,- en 2550,- per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis & ervaring en met doorgroeimogelijkheden;
 • Een bonusregeling;
 • Een leaseauto en bonusregeling zodra je start bij een opdrachtgever;
 • Onbeperkt toegang tot onze online trainingstool GoodHabitz.

DEKRA People

Wij staan voor de ultieme begeleiding in de loopbaan van onze schadebehandelaars en bieden startende professionals de kans intern opgeleid te worden en ervaren professionals bieden we de kans hun kennis uit te breiden. We hebben een breed landelijk aanbod van opdrachtgevers met groot- en kleinschalige opdrachten.
DEKRA People is een netwerkorganisatie gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van schade gekoppeld aan het portfolio van DEKRA Personenschade en DEKRA Claims and Expertise. We zetten professionals in bij opdrachtgevers op basis van tijdelijke ondersteuning, totaaloplossingen met andere DEKRA Business Units en werving & selectie.

Interesse?

Heeft de vacature je interesse gewekt of wil je meer informatie opvragen? Neem dan contact op met Jesse via 06-25743868 of jesse.kruijs@dekra.com
 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

DEKRA People

Jesse Struijk DEKRA People

Jesse Kruijs
Manager Interim Professionals

Rivium Boulevard
2909 LK Capelle a/d IJssel
Nederland

06 25 74 38 68
jesse.kruijs@dekra.com
www.dekra.nl
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden