Loading...

Bezig met laden...

BHS Talent Academy bij Broad Horizon Solutions

Traineeship
Diverse locaties
Sluit: 28-09-2021

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Talent Academy Broad Horizon Solutions

Wat is de BHS Talent Academy?

Onze Talent Academy voor young professionals is een uniek ontwikkelprogramma waarin we je opleiden en begeleiden naar een baan als consultant. Past uiteindelijk een meer commerciële rol als Accountmanager bij je? Dit is ook mogelijk!  Zo kun jij je persoonlijk en professioneel optimaal ontwikkelen tot een echte specialist in Microsoft Dynamics.
 
BHS Talent Academy: in 3 stappen naar een topjob!

1.    Opleiden
2.    Begeleiden
3.    Aan de slag!

Investeer in jezelf, wij investeren in jou!

Heb je een (bijna) afgeronde WO opleiding of maximaal twee jaar werkervaring en bovenmatige interesse in IT? Wil je je ontwikkelen tot een goede consultant? Dan is de BHS Talent Academy wellicht wat voor jou.

De voordelen voor jou:

  • Een bootcamp tot Microsoft Professional 
  • Een week een inkijkje in de keuken van ons zusje Delegate in Kopenhagen
  • Twee dagen opleiding bij onze vestiging in België
  • Een contract van 6 maanden met een goed startsalaris en bij succesvolle afronding van het programma een jaarcontract als Junior Consultant 
  • Je profiteert meteen van al onze mooie arbeidsvoorwaarden zoals een dikke referall bonus, thuiswerkregeling t.h.v. 500,-, collectieve kortingen en meer!
  • Leaseauto
  • Begeleiding en coaching gedurende je eerste jaar als consultant
  • Professioneel netwerk
  • Startdatum: 1 september 2021

Datum en locatie

De BHS Talent Academy vindt ieder voorjaar en najaar plaats.
Eerste volgende editie start op 1 september 2021.

Locatie: Bunnik en Kopenhagen  (tenzij het niet mogelijk is door de Covid-19 maatregelen, dan online). 

Waar bestaat het programma uit?

We beginnen met een bootcamp training van 3 maanden op het gebied van Microsoft Dynamics. Je krijgt een basistraining van de verschillende onderdelen van Microsoft Dynamics 365: Business Applications: Business Applications: Microsoft Dynamics 365, Power Platform, Connect+ (broadhorizon.com).

Daarnaast volg je in deze eerste maanden softskill trainingen die van belang zijn voor het consultancy vak en heb je kennissessies van onze ervaren consultants uit het vak. 

Na deze eerste drie maanden, neem je de volgende drie maanden een kijkje in de keuken bij een van onze drie units (Customer Engagement, Business Central en Finance). Iedere maand draai je mee met een ander project binnen een projectteam van een van de units. Na deze drie maanden heb je dus praktijkkennis opgedaan van de drie verschillende business applications binnen BHS.

Lees hier de ervaring van een eerdere Young Talent "Inez Haas"

Inez Haas, "Customer Engagement Consultant" bij Broad Horizon, heeft in het verleden ook een traineeship bij Broad Horizon doorlopen:

“Het traineeship van Broad Horizon heeft me veel gebracht. Ik zie het als een vliegende start van mijn carriere. Bij Broad Horizon krijg ik nu mooie kansen om bij te dragen aan opdrachten bij organisaties binnen diverse sectoren. De eerste maanden staan vooral in het teken van het leren kennen van Dynamics 365 en de diverse sectoren. Het gave van het traineeship is dat je al vrij snel mag meelopen met klantprojecten. Er is zowel een focus op je professionele als je persoonlijke ontwikkeling door trainingen en persoonlijke begeleiding. Ik heb mijn leercurve in een versnelling hoger mogen zetten doordat ik tijdens mijn traineeship al onderdeel was van een groot internationaal project.

Na het bijwonen van de ‘selectiedag’ was ik snel om. Dit is een plek waar ik mezelf graag verder wil ontwikkelen. Broad Horizon heeft een open cultuur en is een flexibele organisatie waarin je gemakkelijk kunt schakelen met ervaren consultants.”

BHS, specialist in Microsoft Dynamics Applications/Solutions 

Broad Horizon Solutions (BHS) maakt onderdeel uit van de grote Broad Horizon familie en is de professionele D365 Platform specialist voor het MKB en MKB+ met branchespecifieke kennis in een aantal segmenten. Denk aan Retail, Groothandel, Finance en Educatie.

Door de juiste mensen, inzichten, data & oplossingen met elkaar te verbinden, begeleiden wij onze klanten in hun digitale platformtransformatie, nu en in de toekomst. Klanttevredenheid is hierbij onze belangrijkste focus.

Onze medewerkers zijn onze kracht en daarom stimuleren wij hen om hun talenten en capaciteiten volledig te benutten en verder te ontwikkelen. We doen geweldige projecten met elkaar in een professionele Microsoft omgeving waarbij plezier deel uitmaakt van ons succes!

Broad Horizon Solutions bestaat op het moment uit zo’n 150 professionals, maar we hebben een groeiambitie! Er liggen veel kansen voor ons in de markt, die wij met onze huidige populatie en nieuwe, talentvolle en vooral nieuwsgierige collega’s willen benutten. 

Meld je nu aan via onderstaande sollicitatiebutton voor de selectieprocedure. We maken graag kennis met je!

Liever eerst meer info? Neem dan vrijblijvend contact op met Rico van der Kooij 📞06-12160026 📧rico.vanderkooij@broadhorizon.nl
 

 

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Broad Horizon Solutions

Rico van der Kooij
Senior Talent Manager

Kosterijland 40
3981 AJ Diverse locaties

0612160026
Rico.vanderkooij@broadhorizon.nl
BHS Talent Academy

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden